Min dag genom mobilen

Skjorts - / sweatshirt - fyndade på Bestsecret från märket The neighbour goods / skor - också från Bestsecret märket ASH

Har haft en jävligt underbar dag. Det känns så härligt att kunna röra sig fritt och hitta på saker själv med bebis. Det gick ju verkligen inte sist så idag har vi faktiskt (trots huvudvärk) maxat dagen

Vi hade bokat mani- och pedi så drog iväg och gjorde det på morgonen. Det gick super bra då Tintin sov 90% av tiden. Vad tycker ni om färgerna? Fint va!!

Alltså vilken härlig dag!! Så glad att mamma började sent så vi hann med att sitta och sola lite och käka wraps. Vardagslyx!!

Jag velade mellan att åka hem och sova eller maxa dagen ytterligare och möta upp tjejerna på picknick.Dock har jag haft huvudvärk sen igår så jag valde första alternativet.

Så vi däckade mellan 14-16, riktigt skönt faktiskt.
Appråpå något helt annat så är jag så sugen just nu på att få i ordning sovrummet. Måste hitta någon fin matta, köpa en sänggavel,sängkappa och lite annat så det blir mysigt. Just nu är det verkligen ingen myskänsla alls.

Efter det fixade jag lite inför en haul jag ska spela in imorgon. Hoppas att jag lyckas göra den medan lillan sover haha.

Nu sitter vi och kollar på KUWTK (den finns ju nu på Cmore!!) och väntar på att Todd ska komma hem. Han blev hämtad av sin farmor idag på förskolan och även om det är skönt med egentid med Tintin så saknar jag honom när han inte är här.

Gillar

Kommentarer

sofieliden
sofieliden,
Men alltså mys 😍😍
nouw.com/sofieliden
agnesvera
agnesvera,
Åh så härligt!
nouw.com/agnesvera
E
,
Varifrån är babynestet? 😍
Stefan,
Så mysigt det är att få fötterna omskötta.
stadstak.se/
Mammatillthea
oliviamalm
oliviamalm ,
Så himla mysigt med bebis mys <3
nouw.com/oliviamalm
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men alltså finns de något bättre än bebis mys?
nouw.com/tildablanksvard
eliningamatilda
eliningamatilda,
Men gud vilken mysig dag. Å gud så söt hon är😍
nouw.com/eliningamatilda
Sara
,
Var är din barnvagns parasoll från?:) o märket isf
Lexochlogan
Lexochlogan,
Men å vilket fint namn ♥️ Passar henne helt perfekt, liten unika annorlunda är vår melodi, därför fick killarna heta Lex och Logan
nouw.com/lexochlogan