min dag.. världens godaste smoothie recept och ett snabbt träningspass

Innan jag bjussar på min helg i bilder så tänkte jag visa upp hur min dag sett ut då den varit rätt mysigt (trots) att jag vaknade upp med världens huvudvärk, ni vet den som typ sitter i enda från tänderna till baksidan av huvudet, så jag låg kvar i sängen ett tag innan jag pallrade mig upp. Spenderade några timmar framför datorn men det gick inte så bra. Det är kanske inte den bästa idén när man har huvudvärk för jag började även må illa. Åt lite ägg till frukost men till lunch (delvis) drack jag den såkallade Semmelsmoothien som Hanna lärt mig göra. Den är grymt god och allt du behöver är: Frusen banan, havregryn, kardemumma, kanel och havremjölk.

Efter jobbet kom Ebba till mig, vi gjorde i ordning en tidig middag/picknick som vi tog med oss ut och åt på en filt medan vi försökte få lite färg. Gick ju sådär haha, när slutar solen att ta? typ halv 4? Jag i klädd i : Skor från Inuikki, shorts - Levi's, Topp - slutsåld Nelly, brillor - Corlin eyewear

SÅ viktigt att smörja in sig! Jag kör 30 i ansiktet och på kroppen, sen ett stift med 50 i solskydd på nästan och mina kinder då jag har några synliga blodkärl där.

Vår picknick bestod utav det ovan och jag kunde påriktigt inte tänka mig något godare, åt så jag fick ont i magen haha

Vi satt och pratade om allt och ingenting tills sju-tiden då hon åkte hem, jag bytte istället om till träningskläder och trots huvudvärk som fick mig att kände mig svag körde jag ett lättare träningspass. Sprang 5 km i snabbt tempo, stannade sedan vid en gräsplätt och körde: 100 burpees, 100 squats och 100 situps. Hela träningen tar kanske 45 minuter. Nu har jag rört mig från gräsplätten och ligger nyduschad och jobbar medan jag väntar på att B ska komma hem. Njöt precis av en andra semmelsmoothie för dagen och funderar starkt på att gå och göra en till hehe.

Vi hörs imorgon hörni <3

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Smörja in sig är A och O nu, annars bränner man sig bara..! 😊
nouw.com/carolinejohansson_
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Otroligt så mysiga bilder!
nouw.com/cassandraharaldsson
lofholms
lofholms,
Fråga om träningen - kör du som ett litet "cirkelpass" dvs att du kör typ 20x4 eller kör du alla squatsen, burpeesen etc i rad? Så kul med träningstips!
nouw.com/lofholms
lovisawallin
lovisawallin ,
oftast kör jag övningarna i 20 sek, vila 10 sek (totalt i 4 minuter), alt. som du skriver ovan 20x4 , men när jag vill bli klar fortare kör jag allt direkt. Så nu var målet att köra ex. 100 burpees så snabbt som möjligt, behövde ju lite vila emellan men körde så många jag orkade, sen pausade jag några sekunder osv.
nouw.com/lovisawallin
Faronsson
Faronsson,
Så mysiga bilder!🌸
nouw.com/faronsson