Min första riktiga semester

Dör för denna mysiga tröja (hade bott i den om det inte vore för att den redan låg i tvätten pga spya och annan mat). När jag är fixad är jag super noga att barnen inte kräks eller kladdar på mig men när jag sitter hemma osminkad kunde jag inte bry mig mindre, då är det full on kladd så att säga.

Kan inte räkna hur många nakendopp jag tagit nu. Eller jo, typ alla gånger jag badat (förutom 1 gång) har varit nakenbad, men det är faktiskt så jäkla mycket mer sommar att köra näck. Är så glad att jag slutade blöda efter bara 4 veckor, så jag äntligen fick bada. Har helt ärligt varit lite avundsjuk på alla som badat konstant...


Appråpå något helt annat, Som ni kanske hört i podden så kommer jag ta lite semester den här veckan, från blogg, instagram och YT. Nu gäller det bara en vecka men det ska bli så skönt att stänga av sociala medier helt och bara njuta med familjen. Synd bara att de ska vara så dåligt väder men jag behöver en nystart, måste släppa lite på jobb och försöka hitta annat som jag tycker är kul men också inte bara fokusera på att jobba eller fota såfort jag har en lugn stund. Tror en vecka räcker för mig men skulle de vara så att jag inte känner mig klar kanske det blir en vecka till. Vi får se helt enkelt. Det enda som är säkert är att jag kommer ha massa roliga uppdateringar till er när jag är tillbaka.

Vi kanske hörs imorgon innan semestern börjar men annars hörs vi om en vecka hjärtan! P&K

Gillar

Kommentarer

brallans
brallans,
Så härligt!! Hoppas du får en fin semester trots lite sämre väder 🥰🥰
nouw.com/brallans
Ellendelin
Ellendelin ,
Låter som en toppenidé! Man ska prioritera sig själv, alltid. KRAM 💙
nouw.com/ellendelin
artist
artist,
Vad bra att du tänker på att ta hand om dig!
nouw.com/artist
Amandaya
Amandaya,
Ha det grymt❤️
nouw.com/amandaya