Min hårvårdsrutin

Inlägget är i samarbete med Macadamia hair och innehåller reklamlänkar

God morgon mina älsklingar, hur mår ni? Jag mår super bra och sitter för tillfället och smuttar på en smoothie och knäckemacka med ost. Jag tänkte iallafall dra upp något jag ofta får frågor om och det är mitt hår, hur jag stylar det, hur jag får volym, hur ofta jag duschar. Dvs. hur min rutin ser ut.

Jag började använda Macadamia Natural Oil i slutet på förra året om jag minns rätt. Jag fick nämligen frågan om inleda ett samarbete med dom och såklart ville jag då gärna testa produkterna innan vi tog vidare diskussionen. Jag fick testa dom i några veckor och vi bestämde oss för att köra, och det har varit så kul för mig.
mestadels för jag har hittat ett nytt favoritmärke (som även min mamma älskar, hon är annars rätt picky med vad hon använder men häromdagen när jag var hemma och duschade hos mamma och pappa såg jag minsann produkterna i duschen) men jag har också lärt mig mer om mitt hår, vad det behöver och främst vad som avgör vad som kommer bli en dålig eller bra hårdag(!) hur freaking amazing är inte det?

Bläddra ner för att se vad jag har för hårtyp, mina tips och mina rutiner

Mitt hår är typiskt skandinaviskt MEN jag behöver inte tvätta det så ofta, max 2-3 gånger i veckan räcker och det är som absolut snyggast 2 dagar efter en tvätt. Dock kan det bli lite torrt så vissa dagar får jag använda ett annat schampo samt inpackning för att få tillbaka lyster igen.

Om ni har hår som mig ska ni ta till er dom tipsen jag skriver här nedan:
- Volumizing schampo(klick) och balsam(klick) från Macadamia är dom bästa jag testat som verkligen håller vad dom lovar. Jag får mer volym och håret lägger sig inte alls lika platt som när jag använder andra produkter för bara normalt hår. Dessa använder jag då en vanlig tvätt av mitt hår 2-3 gånger i veckan.
- När jag upplever att jag behöver boosta mitt hår (dock får jag då leva med att det lägger sig platt på huvudet haha) så kör jag deras smoothing schampo(klick) och balsam(klick) . Det fungerar ju olika för alla men detta schampo fungerar inte för min volym men jag får tillbaka glansen och blir av med frissigt och torrt hår efter en helg på landet eller för mycket användning av torrschampo.
- 1 gång varannan vecka kör jag deras inpackning, deep repair masque (klick) samt några droppar av deras Healing oil treatment (klick). Jag tar alltså och blandar dessa och låter verka i 7-10 minuter samtidigt som jag antingen kör en ansiktsmask eller bara ligger i badet (egentid goals)
- Ett tips i allmänhet är att skölja ur produkterna med antingen kallt eller ljummet vatten, inte varmt. Främst är det super bra för håret och hårsäckarna att få sig en chock med kallvatten men även för verkningen av schampot och balsamet (som jag förstått det) och det går lättare att tvätta ut.

Jag är inte den enda som har kommit att uppskatta dom här produkterna. Vill ni läsa mer och lite reviews kan ni klicka in er här, Ni kan även kolla på en rätt rolig youtube video där en person ska ge en "ärlig recension" och dissar produkten rakt igenom, dock var det kul att sen läsa över 100 kommentarer med människor som menar att hon måste råkat köpa en fejk produkt då dessa är dom bästa produkterna dom någonsin testat. Ni hittar klippet här.

Jag vet även att ni har efterfrågat en vlogg eller iallafall ett inlägg på hur jag fixar mitt hår, det kommer snart! Jag lovar. Har bara inte hittat någon som kan fota mig medan jag håller på än.


Juuste, om det är någon som testat produkterna kan ni inte kommentera eller skriva till mig vad ni tyckte? :)

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Jättebra tips! Ska verkligen prova deras produkter⭐️
nouw.com/faronsson
bolander
bolander,
Första bilden är så så så fin verkligen!
nouw.com/bolander