Min helg genom telefonen

Jag glömmer nästan alltid fota med min telefon, så tänkte försöka blir bättre på det genom att köra min helg genom telefonen. Ni vet ju redan vad vi gjorde i fredags så spolar fram till lördagen istället. Såfort vi vaknat till liv åkte vi direkt och käkade på Phils Burger. Jag tog deras Halloumiburgare med sötpotatis pommes och choklad milkshake, döör va gott!!

Efter frukosten/lunchen drog vi till plantagen då vi ska plantera om B's chilli's och tomater. Han har ju börjat odla egna, såå himla mysigt

På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar och hängde. Efter ett tag blev vi uttråkade så vi samlade ihop alla pantflaskor, åkte och pantade och köpte sen lotter för allt, vi vann såklart ingenting haha.. Himlen var dock så fin påvägen hem så var värt ändå haha. Vi åt middag hos päronen innan vi åkte hem och sov.

Idag vaknade jag vid 9, så himla skönt att vakna utvilad. Jag fixade lite i lägenheten som jag skrev innan och sen mötte jag bästa Vickan för prommis och kaffe. Vi skvallrade om fredagskvällen och snackade mycket ekonomi, hur man ska planera och vad man har för vision för framtiden. Jag har ju nu bestämt mig att jag vill köpa en bil haha, vi har ju säkert 3 stycken men det är B's bilar och jag vill ha en egen. Det får dock vänta ett jävligt bra tag för jag ska köpa min drömbil och det kommer inte finnas i ekonomin på bra många år.

Efter prommis med Vickan hängde jag med Josse. Vi fotade och hann emellan snacka av oss lite. Nu har typ hela vårt tjejgäng gått och skaffat pojkvän så känns som jag aldrig träffar dom om det inte är när vi går ut. Jag SAKNAR att hänga med er och sitta och snacka i mjukiskläder. Eftersom vi flyttar till landet snart ska jag se till att bjuda ut tjejerna på en riktig tjejkväll med pojkväns förbud. Så taggad på det.

Ikväll äter vi som vanligt söndags middag hos B's familj sen ska vi åka hem och kolla på fast and the furious 1. Jag vet att alla hatar dom filmerna men det är påriktigt det bästa jag vet!!

Gillar

Kommentarer