min helg i bilder - a smoooth weekend W / Klarna

Min fredag började på landet. Jag och Tove åkte tillsammans med B ut vid 4-tiden och sedan anslöt sig även Gurkan.
B slängde ihop en riktigt god pasta med köttfärsås (brukar annars inte vara ett jätte stort fan av just det men denna gång var det super gott) och vi åt en mysig middag ute innan vi myste upp oss i soffan och kollade skräckfilm.

På lördagen vaknade vi vid 8-tiden och då tog vi ett morgondopp, finns det något bättre? Man vaknar till ordentligt efter och jag har en tendens att direkt bli hungrig. Jag måste oftast röra på mig eller göra något innan frukost då jag inte är hungrig när jag vaknar och ofta är ju ett morgondopp att föredra före ett träningspass haha.

Jag, Molly och Hanna (dör för Hannas outfit!!!)

Kontrasterna i livet är underbara eller hur? från osminkad mysdag på landet utan tillgång till speglar, toalett eller dusch till att ha två tjejer som fixar hår och smink i en svit.

Jag åkte nämligen till Stan vid 10-tiden och åkte direkt till Miss Clara där vi tillsammans med Klarna checkade in för kvällen. På schemat stod brunch, dagsfest och Summerburst men vi började med att bli fixade i deras svit. Ovan är jag med två töser jag tycker såååå mycket om. Fina både på in- och utsidan. Så glad att jag fått lära känna er såhär på senare tid

Efter smink och fix så begav vi oss till Mr. French där Molly styrt upp en brunch innan själva dagsfesten. Vi åt en riktigt god lunch, min bestod mest av grönsaker och potatis, har ju aldrig kallat mig själv vegetarian men på senaste tiden har jag verkligen börjat ogilla kött, mår nästan lite illa av tanken.

Jag och Molly var inte långsamma att springa till efterrättsbordet och äta typ allt man kan äta haha vi blev nästan stressade när dom kom och sa att vi skulle gå till bordet för själva dagsfesten "hinner vi äta upp allt innan?" haha

Jag bar en sporttopp och hängselklänning från One teaspoon, hittar den inte online men får fråga pr-byrån jag lånade den av om den finns kvar eller om den kommer ut senare i höst. (tack förresten bästa Spalt för att ni räddade båda mina looks för dagen!!)

Såklart var bästis @josefinlavold också på plats <33

med lyckopillerna själva @gertrudes och @josefinlavold

Efter x-antal timmars dansade begav vi oss tillbaka till hotellet. Jag var så sjukt trött trots att jag inte drack någonting på dagsfesten utan höll mig till alkoholfritt bubbel

Hoppade in i duschen och hann vila någon kvart innan vi begav oss till Yuc, den som ligger på jacobsbergsgatan för en trevlig middag med gänget och Klarna.

Jag och bästa,finaste @moamattsson var redo för att käka som vanligt

Vi åt en massa god mat och skålade i härliga drinkar. Min drink hette Trashtalk och var sinnessjukt god (även den var alkoholfri). Jag har ju lärt känna mig mer ju äldre jag blivit och vet att jag sällan orkar vara full/lullig och dricka för många timmar så med ett bra sällskap så är det alltid skönare att vara nykter.

Därefter var det dags att inta Summerburst och ja, jag låter bilderna tala för sig själva. Jag har ju aldrig varit på Summerburst så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Jag hade väl hoppats på fler roliga artister som faktiskt spelade bra låtar (nu var det liksom mest hård techno/house/dab musik vilket inte riktigt är i min smak).

Men ändå väldigt fett, bästa var ju självklart Axwell och Ingrosso. Hade ju även önskat att Vigiland spelat lite senare så man hann se dom, nu spelade dom ju när vi hade middagen.

Men dom kom förbi och sa hej iallafall. Emil (till höger) har jag ju känt typ sen jag var 15 år och nu är han manager till Vigiland

Jag bar en jacka från ett märke som heter Stolen, kommer ut senare i höst. en stor tisha och en nättröja under.

Tack för en så JÄKLA bra och uppstyrd lördag Klarna. Så mysigt att min kära pojkvän också kom förbi och pussades med mig innan han fortsatte ut och jag hem för att sova. Skulle ju bott på Miss Clara men eftersom B tog med bilen till stan kunde jag lika gärna köra hem den och sova med honom hemma.

PS. använder appen VHS CAM för att få till retucheringen på bilden till höger :)

Vår söndag har varit mysigt, mest jobbat och ätit haha precis som det ska vara. Känns så skönt att starta måndagen med att vara klar med det mesta, håller ni inte med? Jag har precis svarat klart på alla mail och sorterat mailen. Nu ska jag fota produkter för ett samarbete och sen är det söndagsmys!!

Gillar

Kommentarer

Alexandrawiberg
Alexandrawiberg,
emmalouiseandersson
emmalouiseandersson,
tegelberg
tegelberg,
Åh vilken underbar helg och fina bilder!!
nouw.com/tegelberg