Min helg i bilder - ramlade ner för en trappa, Zara Larsson, spännande möte

Jag och gulligaste @alicestenlof

Min helg började med att jag stukade foten som ni vet, så helgen började mindre bra. Den blev dock mycket bättre med gött sällskap på Mr French. Vi vad där med Mydresscode.ses som är världens drömgrej för dig som vill kanske låna en finare väska till ett speciellt tillfälle, inte vill lägga en stor summa pengar på en väska du inte kommer kunna använda så ofta eller helt enkelt inte har råd med and so on. Använd Lovisa20 för att få 20 % på erat första lån.

Efter lunchen fortsatte jag jobba till klockan blev 19. Då väntade en familjemiddag på Piazzan vid torget och det var riktigt mysigt med lite familjetid. Var länge sen och kände verkligen hur jag blev laddad med en massa energi efter.

jag och finaste födelsedagsbarnet

Den behövde jag för jag skulle på mindre än 45 minuter hinna hem, byta om, sminka mig och åka in till Art där Danijela, Hanna och co. var för att fira bästa D som fyllde 27 år! Grattis igen finaste

Efter Art drog vi till Berns där Zara Larsson spelade, hon är så grym på scenen! Därefter bar det av till Spitfire innan vi drog till LE där vi hade bord.

Det blev lördag och jag vaknade upp vid 8 väldigt trött.. Så jag och B åkte och köpte frukostmackor plus semla till mig som vi åt hemma hos hans föräldrar.

Sen kom Hanna och Anna till oss för en promenad och B roddade så vi kunde grilla korv vid vattnet nere vid oss. Alltså så mysigt trots att det var super kallt. Vi åt korv och snackade som vanligt om killar och lyssnade såklart på ett avsnitt av Bingo och Katrins podd.

love you guys!!

Jag var mer eller mindre död hela dagen p.g.a. för lite sömn så helt plöstligt blev det kväll. Tjejerna orkade inte åka hem så dom stannade på middag och film. Något jag insett nu på senare är att vi verkligen behöver ett gästrum. B's kontor får hoppa ner till vardagsrummet så får vi se till att skaffa en säng i det påtänkta kontoret så våra gäster kan sova över utan problem.Nu sover dom ju i soffan och det går ju bra men hade varit trevlig med säng.

Det blev söndag och jag kände mig så utvilad. Jag och B satte oss i bilen för att kolla på ytterligare en bil, sen hämtade jag ut paket och roddade lite hemma.

Innan det var dags för att sminka sig. Älskar den här t-shirten från Booby.se (ett UF-företag). Jag snodde den från B och fick sedan reda på att det var hans lillasysters kompisar som startat! Så snygga ju.

Jag mötte efter det upp Hanna igen. Vi tog bilen till Kungsholmen där vi skulle på ett spännande möte, eller kan man kalla det för de? Skulle vilja berätta typ nu helst igår för er men håller på det lite till. Man vet aldrig vad som händer och lite sånt, men det kommer bli fett.


Jag åkte hem till huset vid 18-tiden och då kom Oline och Matti över för middag. (Längtar till vår bokhylla är uppe så man kan ta lite vettiga bilder haha) Vi beställde pizza och kollade på en film medan vi snackade ikapp lite. väldigt mysigt avslut på en så härlig helg!

De va min helg, vad har ni gjort? Kan ni inte berätta lite för mig i kommentarsfältet?


Gillar

Kommentarer

Mydresscode
,
💕💕💕
Helene
,
where is yout black partytop from?
lovisawallin
lovisawallin ,
Which one do you mean, I had a bra from NAKD, black shirt from Gina tricot (veryvery old) and a jeans jacket from NAKD <3
nouw.com/lovisawallin
Mikaela
,
hej, tyckte det var superfint med jeansjackan du hade! jag tänkte fråga om du endast hade den eller om du hade varmare jacka över, och vad för jacka skulle du iaåfall rekommendera att ha över utan att de ska se konstigt ut? 😊
lovisawallin
lovisawallin ,
jag hade över en stor pälsjacka så jeansjackan inte syntes 😊 annars tycker jag att det är sjukt snyggt med dubbeljackor, dvs. typ en liten oversize skinnjacka över 😊
nouw.com/lovisawallin