min helg i bilder

Min helg startade såklart med att vi åkte ut till landet, ni måste ju verkligen börja tröttna på den meningen nu. Det var bara jag och B så vi slängde ihop köttfärssås med spagetti som vi åt medan vi kollade på film. B tog även ett kvällsdopp men jag kände mig för frusen.

Här är utsikten vi vaknar till varje dag. Ofta rätt tidigt då Smilla skäller på alla rådjur som springer förbi

Vi vaknade rätt tidigt på lördag i vanlig ordning (kanske också p.g.a. anledningen ovan haha) och gjorde i ordning typ den godaste frukosten jag vet. Alltså all ära till acaibowls, nybakade frallor, smoothies, bananpannkakor men ibland är det ju SÅ gott med det man åt när man var yngre vilket för mig blev två rostade mackor med ost och kalkon, hallonjuice och en kaffe till det (B's macka ha hallonsylt på för er som undrar haha). Fattades egentligen bara oboy.
Kan in också känna så? Att det är vardagen i livet och typ dom mest simpla maträtterna som gör livet så bra. Jag inser rätt ofta att jag uppskattar dom stunderna mer än events, resor osv.

Bikini - klick (måste verkligen slå ett slag för Meloonpro's bikinis. Dom sitter så bra över rumpa och tuttar och utan att vara obekväma får man faktiskt rätt snygg pushupeffekt. Mina tuttar såg väldigt stora och runda ut i denna som endå bar är en vanlig bandeau bikin) / shorts - klick (reklamlänk) / hårband - klick (reklamlänk)

Under lördagen jobbade B några timmar medan jag solade och hängde med Smilla. När han kom tillbaka grillade vi korv och åt vattenmelon. Min look var väldigt 50-tals inspirerad eller hur?

Sen svirade vi om och åkte iväg till Bullandö för att käka middag. Försökte ta ett familjekort på oss men det gick lagom bra. Fick några frågor om Smilla är vår hund och det är hon inte, hon är B's föräldrars hund men vi lånar henne rätt ofta då det är extremt mysigt att ha hund och min är för gammal för att hänga med till landet osv.

Jag tog lite rökta räkor medan B som vanligt till Bullandötoasten (som vanligt haha)

Bullandö är så himla fint! och i lördags var det en riktigt fin kväll men en så vacker solnedgång. Har verkligen börjat uppskatta vissa grejer i livet som jag nog inte reflekterat över innan. Att kunna åka iväg med båt och äta middag är en av dom.

Dubbla jackor så jag inte skulle frysa. Just när jag ser den här bilden blir jag nog extra glad för jag minns vart jag lagt min plånbok som varit borta sen igår haha. Den ligger nog kvar i min rosa jacka på landet. Pjuuu

Vi somnade rätt tidigt (är ni chockade?). Känns som vi börjar bli gamla haha, vill helst sova vid 10 och gå upp vid 7. Men jag tog en liten sovmorgon på söndagen ändå. Tog ett morgondopp, nej nu ljuger jag. Jag skulle ta ett morgondopp men hann enbart ta den här bilden (med självutlösare ja haha). Jag behövde nämligen svira om och hämta upp B som varit och handlat mat och Bickie som skulle komma och sova över

En lycklig människa som som snart skulle få i sig brunch. Jag åt ingen frukost och här var väl klockan 11 och jag höll på dö. Jag vet ju verkligen att jag blir en arg och otrevlig människa utan mat hehe så försöker alltid vara tyst och säga att jag kan prata så snart jag fått i mig energi. Men ställa upp på ett foto kan man alltid göra haha

Voilá, pannkakor, bullar, nybakat sirapsbröd och massa pålägg!!

Resten av dagen såg precis ut som på bilderna ovan.

Sen satte vi oss i loungen och njöt av kvällssolen medan B lagade ihop Quezadillas. Stavar jag det rätt nu Bickie? haha blev en het diskussion om hur man utalade också, jag säger Casadillas och Bickie menade att man skulle säga qezodillas (alltså inte stava utan bara utala)

TIll maten spelade vi lite TP. Sjukt kul att spela spel till middagen ju.

Innan vi skulle gå upp och kolla skräckfilm så tog vi ett kvällsdopp. Det var SÅ jäkla skönt och jag och B låg i ett tag.

Här ser ni oss haha, ser ut som två rumpnissar i vattnet haha. Men slutet på en väldigt bra helg. Sen såg vi The Purge Election Year som jag kan rekommendera till alla som inte sett, den var läskig men mest spännande. Till och med B som HATAR skräckfilmer sa att det var den bästa film jag valt och det tar jag som en komplimang då han annars hatar mina filmval och brukar somna.

Det var typ min helg, Denna helg kommer bli lite mer händelserik då jag åker till Italien med ett gäng bloggtjejer. har redan börjat packa och är sjukt taggad att få fota massa fint till er.

Gillar

Kommentarer

Bickie
,
QUESADILLAS*** haha
Ellen
,
Vart kommer gula bikinin ifrån?
lovisawallin
lovisawallin ,
ÅH den är så gammal så minns tyvärr inte 😟(
nouw.com/lovisawallin