Min helg i bilder

Fredagen jobbade jag hemifrån med paus för en springtur. Mötte upp Elin och vi sprang 7 km, ändå starkt då jag inte sprungit på hur länge som helst. Ska fan ta mig till gymmet idag med eller utan sällskap.

Vid lunch bestämde jag mig faktiskt för att ta ledigt, det var så bra väder och är blekare än ett lakan, då måste man passa på. Jag och B hämtade upp Hanna och begav oss sedan till landet. Med stopp för att handla middag och så käkade vi lunch påvägen. Det kanske inte ser allt för härligt ut men kan lova att den där mackan typ var det godaste någonsin.

Väl på landet solade vi lite. Smilla gömde sig i skuggan medan vi verkligen försökte pressa, utan resultat. Det var på tok för molnigt och när solen inte sken var det faktiskt väldigt kallt

Vi gick istället upp till stora huset och klädde på oss. Innan maten åt vi glass med jordgubbar, en vinnande kombo. Eftersom Hanna hade ont i halsen så drack vi även lite Jack & Daniel med kanelsmak. Jag tyckte den var supergod men Hanna tyckte den var för söt.

Middag! Alltså potatissalladen B's mamma gör är så god. Tror jag skulle kunna leva på den. Ska försöka fota och få upp ett recept på den nästa gång

Efter maten hämtade vi upp Anna som bestämde sig för att komma ut. Vi har ju hängt 2 helger i rad så varför bryta ett vinnande koncept. Vi satte oss vid bryggan med popcorn och chips och pratade killar, vad annars?

På lördagmorgon så skjutsade jag över B som skulle till huset och kolla läget. Alltså förstår ni hur bra han är egentligen? Medan jag åker och handlar frukost till dom på landet åker han och jobbar, utan att ens visa något missnöje. btw är Systrarna Delselius bäst på både bröd och fika. Allt är verkligen så gott och färskt om man typ jämför med Gateau, tycker att det är 50/50 där om man får ett torrt bröd eller inte.

Det var helt okej väder så vi försökte pressa ännu mer. Jag gjorde ju även en Insta takeover för Elsa and Rose som jag nämnt tidigare. Hoppas ni som kollade tyckte det var kul :)

Glasspaus. Bullandö Glassfabrik har verkligen sjukt god och krämig glass, mitt favoritställe att handla glass på. Som ni läste i inlägget nedan så åkte vi efter det här och plockade upp Josse och B. Blev så glad när Josse bestämde sig för att komma ut. Vi hinner ju inte ses så ofta längre så man måste verkligen passa på. Tanken var tjejkväll med middag och mys men...

Sandhamn lockade lite mer så vi åkte dit. Då anslöt sig även några andra vänner. Vi åt massa gott på Monrads (en restaurang där) innan vi gick till Fläskberget. Mysigaste avslutet på dagen. Ovan ser ni en del av gänget, bilden förklarar inte hur fin solnedgången faktiskt var.

Avslutar med en mindre söt bild på mig och bästa Hanna. Hon valde att stanna till idag istället så åkte med oss när vi åkte till jobbet. Det är så sjukt när man verkligen klickat med någon, det känns som vi känt varandra i flera år när man egentligen typ kan räkna på handen så många gånger vi umgåtts haha.

Tack för världens finaste helg, röstar för minst 3 till sånnahär helger innan sommaren är slut. Nu ska vi börja fixa oss och åka till Bullandö, hörs sen <>

Gillar

Kommentarer