Min helg i bilder

Började min fredag med att tömma hela lägenheten så allt låg nedpackat i kartonger redo att bäras ner tills på lördagen (vi har ju alltså som ni redan vet bestämt oss att flytta till landet, i 3 hela månader. Expedition Robinsson here I come. haha närå..) När det var klart hoppade jag in i duschen och när vi var klara styrde vi bilen mot Anton som hade ordnat en pang middag och beerpong tävlingar. Riktigt rolig kväll som slutade med att vi alla hoppade in i varsin taxi vid 2 rycket för att dansa vidare på Sturecompaniet och avslutade kvällen tillsist på Hells. Riktigt rolig kväll som resulterade i en sjuhelvetes baksmälla på lördagen.

Att gå upp på lördagen var tufft och det låg nog lite i att vi skulle flytta ut alla kartonger och så knackade elektriken på dörren klockan 8. Vi tog oss i alla fall igenom dem jobbigaste timmarna och när vi väl kom till Stavsnäs fyllde vi båten med lite kartonger (Vi har totalt åkt 3 hela vändor för att få med allt haha). Tur med vädret hade vi i alla fall. Det var knappt någon blåst och riktigt varmt.


När vi kom fram tog vi en paus i solen och åt lunch i form av bullar, mackor och Päron Mer någon gång efter det somnade jag i 2 timmar. När jag vaknade igen började vi bära ut möbler osv. och hittade två mindre söta ormar. Det var bara snokar så det var hellugnt men tycker ändå det är obehagliga djur. Efter lite panik, skrik och försök att få Smilla att inte äta upp dom så släppte vi ut dom i det fria.

Efter den bravaden blev B också alldeles slut så vi intog soffan. Där låg vi till sent och kollade på skärgårdsdoktorn och åt chips med Creme Fraiche. Bra lördag helt enkelt. Var så trött efter att ha legat ute i solen också så var skönt med lite skugga.

När klockan blev 18 gick jag upp och började fixa lite med vårt nya rum medan B lagade ihop en riktigt god middag. Han kallar dom B’s pattymelt. Det är alltså en tunnskiva bröd med kött, chevré och picklad rödlök. Det var hur gott som helst kan jag lova. Avslutade kvällen i soffan och kollade på dåligt tv medan jag njöt av att mysa med min kärlek

I söndags vaknade vi båda vid 7-tiden. Otroligt skönt att gå upp vid den tiden, var så länge sen för dom senaste helgerna i lägenheten har vi legat och dragit oss till sent. Medan B höll på och fixa båtar och gud vet vad så gjorde jag i ordning frukost. Avokadomacka och turkisk yoghurt med bär och granola, 10 hela poäng alltså. Mmm.. frukost är bannemig det bästa som finns!Sedan satte vi oss i bilen för att åka nästsista lasset. Jag var glad men utmattad med en gnutta ångest. Rätt skönt att ändå ibland kunna sätta fingret på känslorna man har i kroppen, ofta så kan jag faktiskt inte göra det. Eller jo det är klart jag känner när jag är arg, ledsen eller glad men dom andra känslorna. Svårt att känna efter att jag är utmattad eller att jag bara tycker någonting är jobbigt. Vi åkte iallafall in till stan och tömde lägenheten på några kartonger till innan vi åkte hem igen.

Väl hemma (och nu pratar jag alltså om landet) bjöds det på rester och mys med B. På något sätt blir jag otroligt lugn av att vara ute på Storön och vår stuga börjar äntligen likna någonting. Resten av kväll fortsatte i samma spår. Vi åt lite godis och la i mer ved i brasan. Helt okej söndag liksom.

Sen var det såklart en ledig dag på måndag också men eftersom det såg precis likadan ut som min lördag och söndag tänkte jag låta er slippa den haha J

Gillar

Kommentarer