Min helg i bilder

Började min helg på ett mindre drömmigt sätt, att storstäda hela lägenheten. Blev väl lite gladare när jag kom hem och såg att vi fått blommor. Så sjukt att blommor kan göra så mycket haha


Sedan tog vi en paus och beställde hamburgare från Hamburger Bärs. B tog en jalapeno burgare som tydligen var helt sinnessjukt god. Jag tog en
kycklingburgare och hade lite mindre tur.. Den var verkligen äcklig och brödet var alldeles blött av någon skall skysås kändes de som.. Äh fyfan
mår illa av att prata om det.. Och deras sötpotatis pommes var inte heller bra, dom var tjocka och mjuka. Haha jag blev lagom glad men det
gick väl över efter ett tag.


På lördagsmorgonen kom Katarina och Marta från Nooks över för att fota lägenheten. Vi käkade lite frukost och snackade lite allmänt skit innan dom satte igång och fotade.Tjejerna var så himla gulliga och bilderna blev så fina!!

När vi var klara klädde jag på mig och mötte upp Sofia. En tjejkompis som behövde hjälp med ett skolprojekt så hon frågade lite om bloggen
och hur jag ser på andra bloggar. Vi satt säkert över en timme och bara pratade om sociala medier men ibland kan det vara ett väldigt intressant samtalsämne. När vi var klara sprang jag omkring i det kalla vädret på stan, fönstershoppade mest för att jag var smått uttråkad och inte orkade gå hem och dega. Kan ändå va ett rätt bra tidsfördriv.


Sen promenerade jag hem och åt en sen lunch medan jag jobbade ikapp lite. Multitaskade genom att samtidigt retuschera bilder på mobilen haha. Sen låg jag typ och pillade navelludd i någon timme tills B kom hem för då skulle vi ta bilen och handla middagen för kvällen.

Daniel och Viktoria kom över och vi drack lite vin och snackade medan minipizzorna fick ligga och gotta sig i ugnen. Jag är ju helt besatt av dom här pizzorna eftersom dem är så goda och är gjorda på nyttig botten. Kommer ihåg att B sa till mig för några månader sen att jag måste sluta blogga om pizza så då har jag helt enkelt lagt receptet på hyllan men BABY I'M BACK! Blir nog en omgång i veckan också. Det var ganska perfekt att bjuda på också eftersom Viktoria går samma bootcamp som jag och tanken är ju att vi ska äta hälsosamt :)

Vi klarade oss igenom middagen men sen brast det och jag unnade mig en hel del glass och godis till Eurovision.. Vi har ju ingen soffa så sängen fick duga haha tur att den är stor. När eurovision var över åkte våra gäster hem och B gick ut. Jag valde själv att stanna hemma då jag var mätt och trött, somnade nästan på direkten men vaknade flera gånger av att jag drömde mardrömmar. Hur många olika kan man liksom drömma innan man inte vill somna igen? Blev så arg på B att han inte var hemma haha.

Så var det söndag igen men hjälp va bra den började. Mötte upp Bickie för shopping på stan. Vi började med lägenhetsvisning sedan afternoon tea och avslutade med att gå omkring på stan. Skulle behöva ett par såna timmar i veckan känner jag.

Sen åkte jag för att hämta B som var hos sina föräldrar och dem bjöd på middag och det blev hamburgare som vanligt (vi försöker fortfarande sätta världens bästa hamburgare) och Gino till efterrätt. Det var så jäkla gott att ha mango i, att jag inte testat det förut. Ska definitivt köra på det hädanefter.


Det var min helg kort och gott, såå freakin' taggad på nästa helg redan nu hoppas bara på bra väder så ska det bli bra :)

Gillar

Kommentarer