Min helg i bilder

Som ni vet spenderades fredagen av att förbereda och överraska B som fyller 25 år idag!! Det blev sjukt lyckad! Tack igen till alla som kom. Var så mysigt att få träffa Shirran igen också <3 när klockan="" blev="" 12="" försvann="" alla="" till="" sturecompagniet="" medan="" demi="" stannade="" kvar="" och="" hjälpte="" mig="" städa.="" du="" är="" en="" guld="">

Vaknade på lördagen och efter att vi dragit oss i sängen ett tag gick vi för att äta frukost. Eller ja.. Jag kunde inte äta något p.g.a halsen så nöjde mig med äppelmust och te medan jag satt hungrig och kollade på B medan han åt Valhalla Bageriets godaste macka.

Sen behövde B åka till djurs och jag hängde med. Klarade inte av att vara i vår lägenhet som fortfarande var rätt kaos.
Köpte det jag behövde för att överleva dagen. Åt säkert 20 st isglassar den dagen haha..

Jag paxade soffan med Smilla resten av dagen och åt mer glass haha

När klockan blev sent åt vi lite tacos (så svaret på er fråga är: nej jag gjorde ingenting mer än att äta på lördagen haha) innan vi åkte hem för att ta tag i städningen. Jag tror inte ni förstår hur vår lägenhet såg ut.. När vi överraskade B så sköt vi med sånna där stjärnpistoler så det var stjärnor ÖVERALLT och då menar jag verkligen överallt. Så vi gick och la oss som två trötta maraton springare.

Söndagen spenderades först med att städa (ännu mer) sen tvättade jag och fixade lite med B's födelsedagspresent. Det var så dåligt väder så gummistövlarna fick åka på och en glad men blek Lovisa sprang omkring på stan. Efter någon timme kände jag väl att jag inte var så frisk som jag trodde så jag la resten av "sysslorna" på hyllan och åkte hem för att göra.........

NUTELLA PIZZA!! Ni såg säkert det här på bloggen igår men det var grymt gott. En slice räckte gott och väl innan man blev proppmätt. Såg att någon undrade hur man gjorde och jag körde in pizza botten i ugnen och när den var klar körde jag på nutella, banan och jordgubbar efter.

Likaså den här dagen spenderades med dom här tjejerna i soffan och framför Gossipgirl. En riktigt lugn helg om man bortser från fredagen men jag kan inte klaga.

ÅH va jag ändå längtade efter vår säng i söndags. Att få sova i en renbäddade säng är typ det bästa som finns.
Måste också säga att vår säng är typ den bästa investeringen någonsin. Den var riktigt dyr men så bra som jag sover i den är helt sjuk. Förut hade jag typ ont i ryggen emellan åt och jag förstår ju nu att det var på grund av en dålig säng.


Det var min helg kort och gott. Har haft det mysigt trots att jag varit sjuk och vädret inte varit på topp.

Gillar

Kommentarer