Min helg i bilder

Började som sagt helgen som jag berättade i söndags med en pangmiddag(först åt vi lite godis till förrätt, mums godis är ju verkligen godast när man är hungrig). Tacos på vårt vis <3 det="" var="" så="" jäkla="" gott.="">
Sen låg v ju bara och kollade på Let's Dance innan vi somnade med för mycket godis i våra magar (läs: i min mage)

Men en tidig fredagskväll ledde till en tidig lördags morgon. Love IT!! Vaknade 8 av att Josse frågade om vi skulle gå en promenad. Inget jag
tackar nej till direkt så vi gick längs Djurgården och pratade om allt och ingenting, precis som alltid. Stannade vid lilla båthuset och köpte kaffe innan vi cyklade hem.

Kom hem och gjorde frukost till min fortfarande bakis pojkvän som varit ute på torsdagen. Den var dock inte så uppskattad, han gillar tydligen inte jordnötssmör som det var massa av i smoothien haha man lär sig något nytt varje dag haha. Men det gjorde ingenting för jag drack upp hans (var extremt hungrig efter promenaden)

Mellan frukosten och kvällen hände det inte så mycket.Vi hängde omkring och var en snabbis ute i djursholm. Sen när vi kom hem gjorde vi i ordning middag vilket fick bli resterna från fredagen. Jag älskar att äta rester och tror till och med att jag fått B att gilla det (eller egentligen bara gilla läget att man liksom kan äta rester haha). Mycket är ju godare dagen efter.

Sedan kom tjejerna över. Elin sminkade mig (lyx) medan vi sippade på lite drinkar. Jag har dock insett att min hy inte gillar för mycket smink. Den vill liksom inte.. Önskade jag kunde se lika flawless ut som Elin när jag är så men jag blir bara fläckig.

Sedan tog vi tusen bilder. B blev så jäkla trötta på oss för vi spelade för hög musik och vi gjorde flera tappra försök att få honom ta bilderna på oss.. Ni kan ju gissa hur det gick haha

Det var en riktigt trött tjej som blev väckt tidigt på söndagen. Vi åkte direkt till Valhalla Bageri där det blev lite mumsig frukost. Deras bullar är to die for.Smälter liksom i munnen. Sen la bilen av...Varför händer det alltid oss? Så i två timmar åkte vi omkring och letade efter rätt tändstift som hoppat ut. Dock fungerade den inte så det var bara att bärga hem bilen (jag körde hem den haha första gången jag bärgat en bil)

Resterande av dagen och kvällen spenderades i soffan med Smilla, choklad, mini mjölk och KUWTK. Dröm dag!!
Glöm förresten inte att följa mig på Instagram @lojsanwallin

Gillar

Kommentarer