Min helg i bilder

Eftersom den här helgen är extra lång så får det bli två delar.

Min helg startade med att möta upp Ebba för ett pass på sats. Innan det började lekte vi omkring lite. Har blivit så bra på att stå på huvudet btw. Kan lätt stå en minut nu (egentligen längre men efter ett tag säger ett blodfyllt huvud nej)

Efter träningspasset tog vi en Liquid lunch i form av varsin Smoothie.

Josse joinade oss och vi satte oss ner i solen och njöt av varenda solstråle

På vägen hem kom jag på den briljanta idén att köpa världens största påskpresent till B. Ebba fick hjälpa mig att få hem den 1,5 meter långa båten.

På kvällen var tanken att jag skulle ha sleepover med tjejerna men det ställdes in och jag spenderade istället kvällen med B, pizza, godis och film. Vi somnade innan jag ens hann reflektera över vad vi såg på. Har varit så den senaste veckan.. Gissar att det är B varit sjuk och jag varit påväg att bli sjuk

Vaknade då väldigt tidigt på fredagen och satte direkt ingång med kvällens efterrätt. Det blev en salted caramel brownie fylld med snickers. Många tycker jag är knasig som kan vakna upp och bli sugen på att baka men det är så härligt

Kl. 10 mötte jag upp tjejerna. Vi promenerade och åt världens godaste brunch som resulterade att resten av eftermiddagen gick åt att ha ont i magen (haha nej inte riktigt men nästan)

Sen mötte jag upp B och vi åkte hem till hans föräldrar. Det var påskmiddag som bestod av god mat varvat med målning av påskägg. Till efterrätt åt vi min goda brownie som jag bakade på morgonen. Hann inte ens fota innan den var slut.

På lördagen startade jag dagen med ett träningspass med Demi. Körde intervaller och avslutade med lite träning för mage och rumpa. Egentligen var tanken att vi skulle köra Sthlm brunch club efteråt men insåg att det skulle bli för tätt på vår lunch kl 14 så fick istället bli varsin smoothie från Squeezed up.

Ser ni förresten hunden i vänstra hörnet? Alltså så söt!! Den satt med tungan ute hela tiden, stackaren måste säkert haft något fel på tungan men den var helt galet söt när den satt så!!

När jag kom hem från gymmet var det bara att hoppa snabbt in i duschen för att fixa sig för promenad och lunch. Vi gick lite vid Djurgården innan vi mötte upp resten av gänget för lunch på Strandvägen. Där satt vi några timmar innan vi rörde vidare oss till teaterbaren och klockan nio så åkte vi lagom lulliga hem. Då åt vi glass i sängen (spillde ut halva haha) och sedan somnade. Och den natten blev jag sjuk..var så länge sen jag var det så jag glömt hur jobbigt det faktiskt är.. ska försöka få upp del två under dagen :)

Gillar

Kommentarer