Min helg i bilderBörjade helgen med att springa hem för att göra klart efterrätten till kvällen eftersom att Ebba och Alex skulle komma över för att käka lite middag. En timme senare mötte jag upp Ebba för att handla. Vi har en Ica som ligger precis mellan oss, tar bara 5-6 minuter att gå dit vilket är perfekt.Vi skulle göra hemmagjorda pizzor och Alex köpte degen från en pizzeria. Det blev två magiska pizzor. Tycker det är en bra och rolig grej att göra ihop. Vi varvade att göra pizzor med att dricka vin och äta lite förrätt (läs: godis)

Det fick bli en vegetarisk pizza med zucchini, paprika och massa andra grönsaker och pizza bianco som var Alex påhitt. Det smakade som en pasta carbonara fast på pizza haha svårt att förklara men det var helt galet gott.Till efterrätt blev det den här magiska brownien fylld med dulce de leche. Tanken var att vi skulle ner på stan och ta ett glas vin efter men vi hade så trevligt så vi stannade. nnVid 2-tiden bestämde vi oss för att avsluta det hela och 10 sekunder efter vi kramats hejdå somnade jag.Vi vaknade upp rätt tidigt på lördagen men låg kvar i sängen ett bra tag innan vi drog oss ut på stan. Vi skulle köpa en inflyttningspresent till Waclaw som vi skulle till senare på kvällen och det blev ett jäkligt coolt skinn förkläde som nog blir perfekt eftersom han älskar att laga mat.Sedan mötte vi upp la familia för en trevlig lunch på Teaterbaren. Blev en massa god mat och vin som ni ser. För att chocka lite tog jag för engångsskull inte köttbullarna utan en egg Benedict. ÅH den va så god, borde börja göra sånna hemma, borde väl inte bara så svårt.Vi kom hem vid 6-tiden från teaterbaren lite halvt berusade och det var bara att svira om till något finare och en halv timme senare åkte jag hem till Bickies fina lägenhet för att dricka lite drinkar innan vi drog vidare.

Fina Elin och BickieSen hoppade vi in i en Uber och åkte mot Lindingö och Waclaw. Vi var dem enda tjejerna men var riktigt kul att snacka ikapp med de flesta. Vissa hade jag inte träffat på 2 år :) sedan hoppade vi alla in i varsin taxi som tog oss till Suite. Efter en snabbis på V och Hells promenerade jag och B hem.

Söndag var minst sagt en jobbig dag. Jag brukar ignorera det faktum att jag är bakis och gå upp ändå för att fixa och dona. Men nu låg jag och sov till 12. När vi återfåttnLite energi gjorde vi i ordning varma mackor och lite milkshake. Det gjorde susen!När vi tröttnade på att ligga i vår bakisgrotta tog vi bilen till Djursholm där vi gick på en promenad med B's familj. Vi stannade där hela kvällen och åt tacos till middag, en riktigt bra kväll!Var hur skönt som helst att vakna upp idag och veta att det var måndag. Jag vill träna och må bra den här veckan. Får se hur länge de håller då planerna är att smita ut på torsdag haha men tanken är att i så fall köra en lite lugnare utgång (alternativt tvinga tjejerna till en myskväll med sleepover)

Gillar

Kommentarer