Min helg i bilder

Började min helg som sagt med världens mysigaste middag. Waclaw och jag stod för maten (mestadels Waclaw) och det blev en riktig pangmiddag. Vi lagade mat från 6 till 9 och efteråt satt vi och snackade medan vi tjejer tog mer prosecco och killarna shotade absint. Så vid 11-tiden blev vi ju såklart taggade på att gå ut.

Började kvällen på Sturehof innan vi drog till Suite där jag träffade Josse och Johanna som var ute och firade Alexander som fyllt år. Vi hade en riktigt pangkväll som avslutades på Hells innan det var dags att röra sig hemåt.

När vi vaknade på lördagen började jag dagen med att städa. Har väldigt svårt att sova när jag är lite bakis och hade lite bakisångest. Brukar aldrig ha det men kände att det var en riktigt dålig dag att vara trött. Lagade varma mackor med oboy till oss som vi åt i sängen.

Sedan mötte vi upp Josse, Johanna och Alexander. Vi åkte till Hagaparken och promenerade på isen. Det var så jäkla härligt. Blev alldeles lycklig av den stunden och inte blev det värre när solen värmde så mycket att man inte ens behövde ha jacka. Tanken var att vi skulle gå en mil men efter 5 km blev vi hungriga.

Vi drog oss vidare till Phil’s Burger och åt allt vad vi orkade. Jag tog som sagt en milkshake och sötpotatispommes. Finns det någon bättre kombination? Jag tror inte det va.När vi åkte hem var alla så trötta. Smilla somnade i bilen och när jag och B kom hem lagade vi köttbullar med spagetti och åt godis framför en film. Sen kan jag erkänna att jag spenderade 1 timme gråtandes över att min mobil nollställts och jag glömt säkerhetskopiera. Så jäkla klantigt men blev verkligen ledsen. Så mycket minnen på min kamera och inte för att tala om alla listor jag gjort haha.. Jaja det är sånt litet problem men var lite jobbigt den kvällen.


När vi vaknade på söndagen blev jag alldeles lycklig av att solen lyste in. Tanken var att vi skulle träna och bruncha med Ebba och Alex men det blev inte av så istället åkte vi till söder och hämtade våra duschdörrar och jag cyklade hem min cykel. På eftermiddagen kom vi på att vi helt glömt frukost så vi gjorde i ordning lite lunch. Pizza på tortillabröd är en riktig vinnare.


Dagen gick och jag kan säga att vi inte gjorde mycket. Jag körde några tvättar/städade och varvade det med mys i sängen. På kvällen gjorde vi såklart hemmagjord pasta med köttfärssås. Är helt kär i vår nya pasta maskin (tack Demi!!) Så kommer bli en hel del pasta framöver :) Vi avslutade kvällen med Maria Lang på fyran och delade på glass. Okej delade gjorde vi inte men B fick smaka lite haha. Väldigt mysig helg men känns som jag glömde fota massa. Är iallafall super taggad på en ny vecka och ska se till att fota massvis till er!

Gillar

Kommentarer