Min helg i bilder

Jag har inte gjort många knop den här helgen.. Funderade på att strunta i min helg i bilder men kan väl vara kul att läsa om sånna helger också.

Började helgen med att möta upp tjejerna för att handla middag och massa gott för vår myskväll. Var typ en månad sen jag träffade dom och vi hade riktigt mysigt. Även om jag inte tror mysigt är rätt ord för våra myskvällar, dom är mest roliga eller sjuka hahaHalva lördagen spenderades i sängen innan det var dags att möta upp bästa Shirpalisa för prommis runt Djurgården.Vi stannade på Helin och Voltaires café (heter de så?) och jag åt världens godaste och kanske dyraste semla. Måste baka semlor kom jag på nuSmilla fick såklart lite grädde (förlåt Malin)Sen åkte vi till mitt nya favorit nagelställe. Ligger 3 minuter från min lägenhet och kostar bara 400 kr (det kallar jag fynd)Jag och shirran skildes åt för att fixa oss inför kvällen. Vin på Boquerian stod på schemat men vid 10-tiden när vi var helt färdigfixade insåg vi att ingen av oss egentligen orkade. Haha sånt händer så det var bara att sminka av sig och slänga på sig pyjamasRingde B och bad honom köpa extra mycket godis eftersom jag skulle vara hemma. Blev rätt glad när han kom hem med 2 kg haha

Söndagen såg ungefär ut som min lördag. Började dagen med en prommis på Drottningholm. Gillar när det är lagom kallt ute. Perfekt promenadväder.

Vid 2 tiden blev vi riktigt hungriga så vi tog bilen till Pampas marina. Åt tills det kändes som min mage skulle spricka. Deras våfflor var så goda. Måste införskaffa mig ett sånt våffeljärn nnSedan var det en väldigt lugn söndag. Slutade ta kort då ni nog inte ville se mer mat och godis haha..

Gillar

Kommentarer