Min helg i bilderMin helg började med att jag kom hem sent från jobb osv. Och pågrund av jetlag var vi på tok för trötta att laga riktig mat vilket resulterade att vi gjorde varma mackor med te. Ändå rätt mysig fredag.

När vi vaknade på lördagen var det dags att dra till gymmet för första gången sen vi åktentill Thailand..det var tufft kan jag säga och jag höll på ge upp och gå hem men gjorde klart mina 100 burpees,150 squats och 100 sit ups.nÖvade även mer på att stå på huvudet.Sedan åkte vi förbi bröd & salt för att köpa färskt bröd. Dock blev vi besvikna, både deras bröd och semlor var torra..Vi åkte hem och åt en mysig frukost (med torrt bröd) innan B skulle fixa lite med bilarna och jag mötte upp mamma och pappa.

Pappa skulle köpa kött på saluhallen så jag och mamma sprang till delikatess delen och köpte lite mer semlor (mycket godare denna gång)Efter vi gjort klart alla deras ärenden drog vi oss till Teatergrillen för lite vin och charkisarSedan var det dags att åka hem. B hämtade mig och vi började förbereda lördagsmiddagen. Det blev hemmagjord kebab. Har typ alltid haft något emot det men B har fått mig att inse att det typ är rätt gott :)Det var värt väntan kan jag säga.n4 timmar senare åt vi en väldigt god middag. Om ni själv är sugna på att göra kebab hittar ni receptet HÄR Vi somnade återigen direkt efter middagen till en film..För att vakna upp tidigt på söndagen. Jag gick upp och gjorde lite bananpankakor med blåbärssylt och sedan omelett med massa grönsaker och ost i.Sedan var vi ute på ärenden hela söndagen. Vi försöker fixa klart alla smågrejer i lägenheten men vissa idéer är inte helt klara. Nu vet vi nog iallafall hur vi ska göra i hallen. Jag bar helgröntNär vi var klara vid tre-tiden var det dags för semelfika. Kan inte få nog för semlor. Jag gillade inte det förut men nu är det nog det godaste jag vet (efter marabou)Sedan drog jag ensam till gymmet. Körde väldigt lätt men kände att jag ändå måste få in rutinen igen så sprang på bandet i 25 minuter och körde lite mage och rumpaAvslutade kvällen med myskväll hos bästis. Vi åt en god kyckling med spenat och fetaost sås (ur skålar som vanligt haha, ända människan jag känner som älskar att äta ur skålar lika mycket som mig själv om inte mer). Vi avslutade med lite kladdkaka och cookiedough glass. Sen vid 9-tiden fick jag en huvudvärk från helvetet så gick hem och la mig men kunde inte somna förrän flera värktabletter senare. Idag känner jag fortfarande av den men fattar inte varför jag har huvudvärk så ofta? Hade det inte alls i Thailand men hade det innan vi åkte och sen nu när vi kom tillbaka.. Undrar om det är för att det är så kallt att jag konstant spänner mig? Väldigt jobbigt :/

Gillar

Kommentarer