Min helg i bilder

Helgen började med att jag promenerade hem i mörkret och sprang in på HM för köpa schampo och kom ut med lite mer som jag glömt visa. Bland annat ett jätte fin jumpsuit och några nagellack från deras egna serie.Får ta och visa er sen :)

När jag kom hem fixade jag mig snabbt och sen kom Josse över för middag och drinkarBästa <>

Här har vi två snygga killar som gått all in på temat julfest haha, sjukt snygga kostymer om ni frågar mig.

Vi var alltså på Tapwells julfest. Riktigt snyggt uppstyrt med live band och en flippin Burgers truck som stod utanför och serverade lite sliders. Tyvärr var jag för mätt och kön var för lång så blev ingen för mig.

Folk spårade totalt och efter bara en timme var det fotspår i taket och Live bandet drog upp människor på scenen. Vi festade på där tills 12-tiden och då var det dags att dra ut. Vi dansade tills tidigt på morgonen innan jag och B promenerade hem


Sedan vaknade vi, tog nog 3 timmar för oss att ta oss upp ur sängen men väl uppe tog vi en promenad till söder för att hämta bilen som vi ställt där och gick förbi gamla stans julmarknad. Jag fylls med så mycket glädje när jag känner att julen närmar sig.

Vi tog ett stop på Phils Burger där vi gick loss på allt, vi beställde in tre milkshakes och den som var godast var en saffrans och honungs shake. Om ni går dit måste ni testa den.

Sen var det bara att åka raka vägen hem till mina föräldrar. Min brorsa fyllde 25 år så mamma och Maria (hans flickvän) hade styrt upp en överraskningsfest. Vi drack absint och karamellvodka tills man inte var trött längre och då drog vi till Suite och senare vidare till V där jag träffade resten av tjejerna. Bra kväll helt enkelt :)Mamma hade gjort så jäkla god mat till festen. Minipizzorna med kesella istället för tomatsås blev en ny favorit.


På söndagen vaknade jag upp och var ÄNNU tröttare än vad jag var dagen innan (inte så konstigt kanske, två dagars är verkligen inte min grej, blir ju helt förstörd)

Mamma och pappa kom förbi lägenheten för första gången och sedan åkte vi med dom hem för att än en gång hämta bilen som vi ställt där. Vi fikade lite och skvallrade om kvällen. Mamma hade hunnit julpynta hela huset och vi åt julens första choklad ur en paradisask.
Sedan åkte vi vidare till B's föräldrar där vi fikade igen medan B fixade sin vattenskoter. Det blev Lussebullar och Annas pepparkakor med varm choklad.
När vi väl kom hem tog jag en lång dusch sen gjorde vi mackor med skagenröra och åt vinägerchips innan vi somnade som två små barn. En rolig men fartfylld helg, ser framimot en vecka med massa pepparkakor och julmys.

Gillar

Kommentarer