min helg i bilder

Kamera VS mobil

Min helg började med att jag fotade med Josse och satan va mysigt väder det var! Kallt men man blir ju lycklig när det luktar vår och solen skiner.

Skulle efter vi fotat såklart springa till Squeezed up för min dagliga lunch, väl där mötte jag både Hanna och Daniel så jag slog mig ned och snackade lite med dom ett tag. Mysigt! Brukar ju sällan unna mig "lunchledigt" utan ser alltid till att göra något "vettigt" på lunchen så som att fota, träna, hämta paket osv. Därför var det skönt att starta fredagen med att få vila i 30 min.

Jag sprang tillbaka till jobbet och åt min lunch och jobbade på till rätt sent (för att vara fredag)

För att röra mig mot Hanna igen, egentligen skulle vi ta en prommis men då Nadia och Hanna provade kläder ifrån hennes nya kollektion så drog det ut lite på tiden och vi struntade i promenaden. Lite skönt ändå tyckte jag. Istället så tog sen jag och Hanna bilen, hämtade B för att åka till Nyköping och hämta ytterligare en bil haha. Vardagen i mitt liv liksom. Påvägen hem så missade jag Stockholmsavfarten så skulle bara vända lite snabbt men inser att jag hamnar i motsatt riktigt på en annan avfart från motorvägen haha, vi var alltså påväg mot motorvägen i fel riktning... hur kan man inte märka upp det mer? haha fyfan Just det missödet glömde jag berätta för min pojkvän men nu får han läsa det här istället ;) och sen kan ju Anna Bunnfors skratta sig lycklig att hon inte satt i bilen, hon hade nog aldrig mera vågat åka med mig

Jag släppte av Hanna och vi åkte hem för att mysa, dock så bor ju vi mitt i renoveringskaos igen då vi börjat köra på entréplan igen... Längtar dock till bokhyllan sitter där den ska, kommer göra hela vardagsrummet.

Vi åt chark och somnade innan 11. Goals på en fredag

Lördagen började med att B väckte mig klockan 5 (vem gör en så?) Det var iförsig rätt mysigt. Vi kollade på Solsidan och gosade till klockan 7. Då gick vi båda upp. Jag duschade, tog på bus och gjorde frukost medan B var iväg på jobb. Kollade även på Hannas vlogg från Dubai medan och kände faaan jag behöver sol

Jag gjorde ett utkast på ett samarbete som jag skickade iväg ,la upp en vlogg och rensade garderoben innan jag vid 13 skulle bli slaktad av Patrick.

och om vi blev slaktade? Jag har aldrig skrikit så högt som jag gjorde när vi stod 5 minuter jägarvila. Den smärtan har jag aldrig upplevt när jag tränat och det kändes så bra att pusha mig själv så långt. Hade dock aldrig gjort det inte om Hanna och Nadia varit så starka, dom motiverade ju mig att inte ge upp trots att jag tyckte den var jobbigast. (eller om Patrick stannade klockan såfort jag försökte vila hehe)

PS. Tack för den äckligaste träningsvärken jag haft i hela mitt liv ;)

Efter träningspasset åkte vi till Mahalo Hälsocafé på hornsgatan och åt lite sen lunch eller ja, jag åt en acaibowl men måste ha det om det erbjuds och orkade liksom inte äta både acai och sallad.

leo byxor (såå balla!!)- klick/ Leo blusklick

Jag åkte hem, tog ett bad och fixade mig inför Toves födelsedagsdrink.. Så länge sen jag träffade dom tjejerna (som från början egentligen är B's tjejkompisar).Det var supermysigt och vi satt och prata om allt från barn, hundar och killar.. Som man alltid gör ;) Vid 11 hämtade B mig, jag var lite trött från att ha gått upp 5 men också från träningspasset så kände att en utgång inte var det bästa för mig.

en selfie på en trött tjej påväg ut i kylan

Det blev söndag och vi vaknade minst lika tidigt. Passade på att äta en mysig frukost ihop innan jag var tvungen att fixa mig då jag skulle fota med Josse. Så skönt att ha det överstökat (don't get me wrong) men det är sällan jag klär mig som mitt snyggaste ja på jobbet, det blir då väldigt svårt att inspirera er . Därför bränner vi av några outfits så ibland.

Efter vi fotat tog jag mig till Urban Deli där Gustav, Hanna och B väntade. Vi beställde in allt man kunde vara sugen på och avslutade med fattigariddare. Alltså hjälp va bra brunch dom har, om ni går dit måste ni ta mac n' cheese. Det var säkert 20-tal på min instagram som frågade vart och vad jag åt när jag snapade den haha

Sen gick timmarna rätt fort, jag försökte städa lite hemma men det gick inte så bra, så istället tände vi lite ljus, gjorde i ordning en liten charkbricka av resterna från fredagen och kollade på Robinson. Haha mycket mat den här helgen, men den här helgen har verkligen varit bäst på alla vis!

Nu ska jag ta mig till Synsam och hämta ut ett par glasögon, sen förbi Twist and tango och hämta ett par byxor. Sen ska jag hem och mysa. Skulle ha tränat men min dag har gått i ett och allt jag fått i mig är 2 bananer och 3 knäckemackor (okej inte SÅ lite men ingen riktig mat) så känner jag nää kanske får bli en promenad ikväll istället


Puss på er

Gillar

Kommentarer

alvasperle
alvasperle,
Åh mysig helg! <3
nouw.com/alvasperle
Emelie JS,
Vilken härlig helg det ser ut som du haft!! <3
www.devote.se/emeliejanssonsjogren
idasoderlind
idasoderlind,
Ååååå vilken mysig helg
nouw.com/idasoderlind