Min helg i bilder del 1

Okej det här inlägget hade blivit så jäkla långt. Så jag kör två delar. Jag vet ju nämligen själv att jag inte gillar att läs om en resa som skett en hel vecka efter och jag har stört mycket bilder. Så försöker få ut dom i dom här inläggen haha.

Helgen började med att jag och B hoppade på flyget till Nice. Jag har försökt vlogga den här helgen, kan inte säga att det gått jätte bra men kan nog få ihop en liten film. Såfort vi landat mötte vi upp mamma och pappa för att lämna väskorna i huset vi hyrde. Direkt efter det begav vi oss till Royal Beachclub för att bättra på den obefintliga brännan haha. I bilderna ovan har ni till vänster själva gången till huset vi hyrde och högra har ni redan sett i tidigare inlägg. Jag har på mig en superfin byxdress från Indiska.

Vid fem-tiden rörde vi oss upp mot huset igen,hoppade in i duscharna och tog oss ut på en prommis i gamla stan. Så jäkla fint men varmt. Till vänster har ni mina fina föräldrar och till höger en av gatorna vi strosade omkring på

Sen var det dags att traska hem då min min bror och hans flickvän skulle komma. Jag och B var överens om att om man bara kollar på arkitekturen så är Frankrike rätt likt Italien. Men känslan är helt annorlunda. På något sätt tycker jag Italien känns mysigt och litet medan Frankrike känns lite lyxigare och cleant. Jag älskar både Italien och Frankrike just för dessa olika känslor jag får i dem olika länderna.

När dom anlände så åt vi en super god köttgryta pappsen lagat till. Han var så gullig som verkligen gått all in i köket, han hade till och med dukat. Höll på skratta ihjäl mig när jag frågade vad vi hade dom små tallrikarna till (vi skulle nämligen inte äta förrätt) varav mamma svarar att papi tyckte det var snyggare så haha.
BTW, hur mycket trevligare är det inte att hyra hus eller lägenhet när man åker bort? Har inte uppskattat det lika mycket som jag gjorde nu men det blir verkligen mycket mysigare, sen att slippa äta ute frukost, lunch och middag var ju extremt skönt!

Jag hade på mig en blå klänning från NAKD, som ni hittar HÄR (adlink), älskar verkligen den klänningen och till den matchade jag sött med min lilla Gucci som jag fick i födelsedagspresent om ni minns? Efter middagen gick vi oss la oss, relativt tidigt då alla var rätt trötta och ville vara pigga till lördagen. Mamma fyllde ju nämligen år då! Men dom bilderna får ni senare idag :)

Gillar

Kommentarer