Min helg i bilder, den nakna sanningen, kollar på nytt hus och ny craving

inlägget innehåller reklamlänkar

jacka - klick/ linne -klick / jeans - Levi's

Jag säger förlåt i förväg, jag har inte orkat retuschera några av bilderna från helgen.. men känner ändå att jag vill visa vad jag gjort så här kommer den nakna sanningen haha.

Min helg började på första bästa möjliga sätt. Nämligen hos Styleport. Hade bokat tid för att fixa mitt hår där då jag har svårt att göra det så snyggt själv. (till alla er som hela tiden frågar så har Styleport gjort en tutorial på sin instagram hur dom gör mina lockar så kika in här (klick)

Efter det begav jag mig till Twist and Tango för att fira @gertrudes.Vi började med drink i butiken, sen begav vi oss till Rose där dom dukat upp för middag. Efter middagen smet jag hem faktiskt. Var trött då jag varit uppe sen 6 och haft fullt schema hela veckan.

och ingen var nog gladare än B, för jag vaknade sjukt tidigt på lördagen och bestämde mig för att åka till butiken och köpa ingredienser för scones, alltså påriktigt. Tror ej det finns något godare än scones med kall oboy på morgonen.

Voilá, sådär låg vi någon timme och kollade på film. ÄLSKAR lördagsmorgnar.

Efter det begav vi oss till stan för en lunch och lite shopping. Jag hade mig på skjorta från Gina som ni hittar här (klick), jackan är super gammal och byxorna lika så.

Vi åt en lunch på Café Creme, egentligen tog jag in en avomacka men den här tonfisksalladen var ju finare att fota så lånade den lite snabbt haha.

Efter en runda på stan behövde vi åka och kolla på speciella gångjärn till bokhyllan vi håller på bygga. Det är ju första gången vi designat en sån så det blev lite fel med luckorna, så istället för att öppna dom som en vanligt skåp blir det mer att man öppnar det som en djup låda. men det blev svin snyggt. Nu ska jag bara hitta några schyssta skinnhandtag att sätta dit.

Inne på Bauhaus / Eftermiddags fika hos B's föräldrar.
Efter en eftermiddagstupplur åkte vi för att fira en familjekompis som fyllt år. Hon hade hemmafest för både vuxna och hennes vänner så det var super kul. Men det blev inte så sent för mig då heller eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen.

Skulle nämligen gå på Barebells som styrde lunch uppe på Urban Deli's takterass. Dom prickade ju ett underbart väder. Första dagen det kändes som riktig vår och man kunde stå ute utan att frysa

Eftersom det var våffeldagen åt vi givetvis våfflor toppade med deras nya nyttiga "vit choklad" bar. En fudgedrink gjort på deras milkshake och för att känna sig lite nyttig en grön juice. Dock var jag så jäkla hungrig på mat så fick inte i mig allt.

Åkte hem och bytte om och insåg hemma hur hungrig och sugen jag var på bagels. Alltså det var det enda jag påriktigt kunde tänka mig att äta, så B tog med mig till The Bagel. Satan va gott, sa nu att vi måste göra detta varje söndag och längtar redan till nästa haha. Ibland får jag ju en besatthet på vissa maträtter, nu fick det bli bagel

Nöjd och snart mätt tjej, funderade dock på att ta en till direkt efter med hejdade mig i sista sekund och tur var väl det för jag blev väldigt mätt.

Efter vår lunch skulle vi gå på visning på ett hus inte långt ifrån vi bor nu. Det här huset var så fint, vi får faktiskt se om vi slår till. Vi har ju precis blivit klara men känner att det här huset är ett steg närmare vårt mål. Vi tog faktiskt en promenad dit, tog 40 min och var kanske inte lika hormoniskt som vi tänkt eftersom all snö smält så var det liksom mycket vatten överrallt och det hade blivit någon typ av liten beck längs gångbanan runt vattnet. Jaja vädret var ju magiskt så klagade inte.

Vi åkte sen förbi pizzerian och köpte med oss 4 margarita pizzor som vi sen toppade med egna pålägg

Och ja ni ser ju hur resten av min söndag såg ut. Pizza med mamma och pappa och så avslutade vi såklart med våfflor, grädde och glass. Hade fortfarande matkoma i måndags.

Så det var typ min helg, har ätit mig igenom helgen som vanligt haha. Blir ofta så när jag har chill helger. Jag gillar ju att äta och bara njuta av att vara "ledig".

Hoppas det var ok att ni fick det lite snabbt och oretuscherat men ibland kan väl det också vara bra, allt i ens liv är ju liksom inte bloggvänligt.

P&K

Gillar

Kommentarer