Min julafton - några första jobbiga dagar

Hej vänner <3 vi har haft ett år riktigt härliga men också kämpiga dagar i Thailand. Todd är världens snällaste och är knappast en krånglig unge men just sömnen är lite jobbigare för honom och den här tidsskillnaden har också varit lite jobbig.. på det så blev han sjuk igår, så vi ska till läkaren här i Thailand idag och se vad det kan vara.. när vi googlar så verkar det vara Krupp, någon som har erfarenhet av de? Hur lång tid tar de innan de är över? Just nu håller vi oss i lägenheten så han förhoppningsvis blir bättre men det blir ju lite krångligt.

Inatt vaknade han 22:30 och somnade inte om förrän 05:30, jag och B var ute och gick mitt i natten, försökte få honom att äta (han hostar och kräks upp välling), vaggade honom i timmar... ja you name it. Sen har även jag börjat känna mig sjuk (något jag lärt mig det senaste året är att om jag inte får sova tillräckligt så blir jag typ sjuk direkt, har kanske max sovit 20 timmar sen vi åkte för 6 dagar sen..) jaja vi hade iallafall en mysig jul, eller jag hade ju inte direkt några julkänslan så det var helt enkelt bara en bra dag!

Såhär såg julen 2018 ut, första julen med Todd som knappt var 2 månader! Nästa jul blir första julen med två kids. Känns helt jävla overkligt.. har redan börjat planera nästa jul haha. Vill hyra en stuga någonstans där de finns snö och bara mysa. Inga krav och inga måsten!

Och såhär spenderades julen 2019.

Alltså för några dagar sen var min mage enorm, alltså ENORM. Jag kunde jämföra den med vecka 30 i förra graviditeten.. vad hände haha?

Min bikini är ifrån Janni och Jon’s märke C’est normal och jag ÄLSKAR deras swim. Aldrig varit med om varken en baddräkt eller trekantsbikini som håller allt på plats och ger schyssta former. Det är ju ingen nyhet att mina tuttar flyttat ner några cm sen jag sluta amma men älskar verkligen lyftet man får av dessa utan att det ens är någon vaddering!

Klänning -Här (reklamlänk)

Älskling ❤️❤️❤️ även om jag måste tjata för att få till EN fin bild så älskar jag dig så mycket. Har verkligen funnit min andra halva.

Just nu är iallafall fokus att Todd blir frisk och att jag inte blir så sjuk. Håll tummarna nu. Sett framemot den här semestern för mycket för att börja längta hem haha

Gillar

Kommentarer

hedstrandsblogg
hedstrandsblogg,
Krya på er ❤️
nouw.com/hedstrandsblogg
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Krya på er❤ om ni inte får bra hjälp där använd kry eller mindoktor app 😊
nouw.com/oliwiamichalak
ellenholmberg
ellenholmberg,
Krya på er❤️ såå fina bilder🤩
nouw.com/ellenholmberg
Annica
,
Hej fina ni!
Om det är krupp så låter hostan ungefär som när en hund skäller. Det är en helt annan hosta än vanlig hosta. Du lär dig höra om det är krupp hosta. (Det finns bra videos på youtube du kan titta på för att höra hur det låter första gången.) Det bästa för oss när kruppen kommer är att dirket andas in kyla. Det kommer ofta på vintern och då brukar jag packa ner min son i vagnen och gå ut och gå en längre stund. Det hjälper! Det går även att sätta sig invid en frys och andas. Om ni har någon? 😊 Sedan måste man se till att de är lugna de närmsta dagarna och inte anstränger sig, sitta vagn är perfekt. Lite tips OM det är krupp han har! Hoppas ni får fina semesterdagar trots hostan!
I
,
Ett tips är att ställa honom i badrummet ( dra igång duschen på varmt så det blir ånga) hjälper till att lätta på slemvägarna vid jobbig hosta❤️