Min lördag

En mindre fashionabel Lovisa till vänster och en super fashionabel

Eftersom jag inte riktigt har hunnit eller komma hinna göra en "min helg i bilder" så får ni hur några timmar av min lördag såg ut istället. Fotade liksom på morgonen sen glömde jag kameran och så fick den åka fram på kvällen igen. Vaknade iallafall upp rätt tidigt och istället för att B skulle stå och hålla på med båten som jag ibland kan tycka är rätt tråkigt så valde vi att fixa allt till vår balkong. Vi började på Plantagen där vi köpte alla växter (såg att jag råkat skriva Bauhaus i ett tidigare inlägg)

Här ser jag ut som en riktig förortsmorsa (haha sorry) men bjuder på den. Här står jag med våra underbara växter! Ska laga något med chilliplantan idag

Jag och systrarna Reuterswärd

Någon som fått upp intresset för att grilla

Avslutade iallafall lördagen (innan vi började kånka grejer till lägenheten) med ett par grymma burgare och en hel del människor. Hos B’s föräldrar är liksom alla välkomna konstant haha, det poppar liksom bara upp folk. Något som jag hade lite tufft för i början men som jag börjat gilla mer och mer.


Nu ska jag börja laga kvällsmaten. Jag tänkte att jag imorgon lägger ut ungefär vad jag äter om dagarna nu när jag kör bootcampet sen kanske skriva lite mer om det, vad vi gör osv.
Jag är iallafall bestämd på att få resultat av dom här 3 veckorna (så gott som det går) så ska försöka följa matschemat till fullo och ge järnet varje morgon

PUSS

Gillar

Kommentarer