Min lördag och Todd’s rutiner

Skor - Här / jacka - WRST behavior / byxor - Här / tröja - Här (reklamlänk)


Sitter i skrivandes stund i soffan med ny nattad bebis och handen i en ostbågspåse. Fräscht sådär innan middagen men tog en och kunde därefter i sluta, ja you know the drill.

Innan jag berättar lite om min lördag så tänkte jag också berätta för er som är intresserade av Todds rutiner att vi nu fått in så jävla bra rutiner på honom nu. Vi har kämpat med allt från för tidiga sovstunder till för sena sovstunder, sena nattningar (både jag och B är inga kvällsmänniskor och jag tycker de är rätt behövligt att ha en timme på kvällen att få varva ner själv och på senare tid har han gått och lagt sig samtidigt som oss). Meen nu har vi hållt hårt att han ska somna runt 10-11 på eftermiddagen (han vaknar ca 05:00). Då sover han oftast 2-3 timmar i sträck. Sen blir han trött igen runt 18-19 tiden. Idag gick han självmant till trappan och pekade och förklarade (på hans egna sätt) att nu vill jag gå upp och lägga mig.

Så jävla härligt med fungerande rutiner och jag håller tummarna hårt att de håller i sig lite nu, särskilt att de fungerar med förskolan.

Josse fyllde år i november och då gav vårat bästisgäng henne att köra escape room på Kastellet ute i vaxholm. Vi ger typ det till alla som fyller år för alla älskar det haha men det var riktigt skoj och när vi var klara så sken solen så vi tog en lunch ute i Vaxholm innan vi åkte hem!

Nu sitter jag som sagt i soffan och inväntar B som kommer hem med mat! Har beställt chokladbollar till efterrätt, mums!!
Imorgon väntar frukost på Saturnus (vår nya söndagstradition), sen väntar playdate med några andra mammor

Puss och hoppas ni har den mysigaste lördagskvällen!

Gillar

Kommentarer

Gabicalafell
Gabicalafell,
Så fin stil du har! <3
nouw.com/gabicalafell
Lissel,
Alltid så fin 😍 tips om vilka basplagg man borde ha hemma och hur man kan tänka kring outfits när man har idétorka .. i Fredags märkte jag att det knappt finns några skor att gå ut och äta med om man inte är en klacktjej!??
blogg.loppi.se/linnlissel/
Caroline
,
Hallå! I en vlogg så nämnde du att det är till din mamma är proffs på att styla ögonbryn, men sen sa du inte vilken salong eller var Man ska vända sig om man vill gå till henne. Så tänkte fråga om hon var en salong? Mina ögonbryn behöver HJÄLP haha! Kram
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Men så snygg outfit
nouw.com/majanilssonlundstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Snygg outfit!
nouw.com/oliviamalm