Min midsommar 2016 - Gotland

Min midsommar började med att vi gjorde en riktig brakfrulle, den får ni se mer av sen men efter den krävdes påriktigt en timme för att vila bort matkoman. Efter frukosten plockade vi blommor till kransarna och när vi gjort klart dom tog vi bilen till Djupvik. Ett mysigt hotell på Gotland som kändes precis som Purobeach fast på Gotland haha. Vi tänkte ta varsin midsommar drink där men först skulle vi såklart ta massa bilder, men jag kunde inte sluta skratta för våra kransar var sååå fail. Ebbas blommor föll av och min var på tok för stor.

Som sagt kunde inte sluta skratta haha. Jag och Bebi fick några fina bilder iallafall.

Här sitter vi glada och varma medan vi väntar på drinkarna. Det var typ 30 grader i skuggan. Var så sugen på en mojito men tyvärr var den på tok för söt för min smak. Gillar mina drinkar typ söt/sura.

Sen tog vi en promenad längs vattnet. Kan inte sluta tänka på hur fint Gotland är. Skulle vilja köpa landställe här.

Sen påväg från Djupvik så ville jag och Ebba stanna och fota vid ängarna och hästarna. Så fick det också bli haha. Min fina jumpsuit är från Nelly men gissar att inga typ missat den då det känns som varenda människa hade den på midsommar.

När vi kom hem åt vi Banan och Nutella pizza i mängder. En mysig och bra midsommar men inte alls som tradition. Det var rätt skönt att inte dricka massa då jag fortfarande känner mig små sjuk. Gillar verkligen Gotland, vill tillbaka så snart som möjligt.

Nu väntar vi på att plocka upp Daniel och viktoria, ska bli mysigt med lite middag och film. Längtar till jobbet imorgon haha, inte ofta man känner så men jag tror jag kommer få så mycket gjort imorgon så jag slipper stressen som legat lite över mig den här helgen.

Gillar

Kommentarer