Min nya hudvårdsrutin

För en vecka sen fick jag hem det här kitet från Dermalogic. Det var för normal/torrhy. Som jag upplever är min hy normal, den är litelite känslig och ibland torr men annars rätt normal. Sen får jag ibland lite finnar som ploppar upp (som många nog känner igen sig i). Min hy har iallafall efter mindre än en vecka blivit mer harmonisk och inte lika "fläckigt" torr som jag brukar bli när det är kallt ute.

Bilden till vänster (den med uppsatt hår för er som är inne på iphonen) är tagen i tisdags ch är osminkad. Jag är betydligt mycket mer röd i huden. Typ lite irriterad ser det ut som när jag kollar i efterhand. Bilden till höger (som är tagen mot en spegel) är tagen idag

Steg 1 - Special cleansing gel (rengöring) // Steg 2 - Gentle cream exfoliant (en peeling mask du har på dig i 10 minuter) // Steg 3. Multi active toner (en spray du kan använda för att återfukta huden närsom eller för återfuktning innan du sätter på kräm // Steg 4. Skin smoothing cream (en kräm du kan använda till både kvällen och morgonen // Steg 5. Intensive eye repair (sista och viktigaste steget just för min hudvård är en kräm för ögonen, sliter otroligt på den tunna huden varje dag när jag smetar på concealer)

Ni kan köpa hela kitet HÄR

Nu till det som påriktigt är magi!! Jag hade den största inombordaren som gjorde ont, kliade och gick inte att sminka över. Efter en dag var svullnaden helt borta och efter två dagar fanns det knappt några spår efter någon finne.

Här på bilderna ser ni skillnaden på bara två dagar. Ni hittar Breakout Control Här

Tusen tack Pretto pr och Dermalogic!

Nej hörni, nu har jag suttit framför datorn på tok för länge, vi hörs mer imorgon men vill dela med mig av det här innan jag tog kväll. Så är allt godis borta.. ååh söndag utan godis är väl ingen söndag?? haha PUSS på er

Gillar

Kommentarer