Min onsdag i bilder

Imorse var tanken att jag skulle upp extremt tidigt och jobba i sängen framför Nyhetsmorgon och med en kopp kaffe. Råkade stänga av alarmet i sömnen så hann bara 10 minuter Nyhetsmorgon fyllt påklädd medan jag fick mitt morgonkaffe. Tycker det är så trist att B inte tycker om det (kaffe alltså) haha, ser framför mig hur vi två ligger och myser med varsin kopp på morgonen.

Påväg till jobbet hämtade jag ut ett paket som jag tappade bort lappen till, eller det var B som tappa bort den. Lite julafton på morgonen med andra ord, lägger upp vad som var i paketet sen.

Sedan vad jag på kontoret och jobbade för fullt, åt gröt till lunch (glömde fota) då jag var lite stressad. Lyckan när någon också kommer in med en träkorg fylld med apelsiner. Projektet jag satt på idag är på en allmänt deprimerande plats så allt sånt smått gör skillnad.

Sen plockade B upp mig, så lyxigt att ha en privat chaufför (haha). Vi åkte och kollade på en lägenhet innan vi hjälpte pappa med båten. Får approå på det se hur det blir med lägenheten, den var större än den vi har nu men inte lika drömmigt läge enligt mig, B älskar läget. Bilden till vänster är tyvärr inte från idag, hann inte fota innan det blev mörkt men ser ni hur fina färger det är på alla löv just nu, har inte ens retuschat den. Blir pirrig och glad av alla fina höstfärger.

Sen var det dags att springa lite backintervaller, eftersom vi ändå var ute i djursholm så tränade vi där, min "favorit backe" som Alex visade mig för något år sen ligger nämligen där. När vi sprungit klart tog vi bilen till stan där ett litet paket väntade utanför dörren, perfekt höstbud.

Sen duschade jag snabbt och gjorde lite tjejgrejer (såsom måla naglar och ansiktsmask) innan middagen. Jag älskar dessa Clay masks jag fått hem av L'oreal. Dom är så roliga att applicera, B kallar mig för hövdingen när jag har på mig den.

Till middag blev det lite rester. Vi hade nämligen lite vegetarisk chili con carne över som vi la i tacobåtar, toppade med chili och ost. Serverades sen med Mango chutney, avokado och creme fraiche = 10 POÄNG!


Gud va klockan blev mycket också, tog typ någon timmar att få ihop det här då devote sidan laddas om och om, vet inte om det är någonting med nya designen men det går väldigt trögt...

Gillar

Kommentarer