Min tisdag genom mobilen

Dom röda byxorna är ju för feta! Måste ha dom!

Började morgonen med att hämta min cykel och ta mig till DAY/2NNDAY där det hölls en liten pressfrukost för att visa upp kommande godbitar inför hösten. jag var där med @Gertrudes och @josefinlavold .Vi åt lite frukost, kollade på nyheter för hösten och snackade ikapp med några andra vänner.

Njöt lite av solen innan jag drog mig tillbaka till kontoret. T-shirten jag har på mig kommer från 2NDDAY men är tyvärr slutsåld, dock blir det en påfyllning i maj hörde jag! Jackan och jeansen är ifrån NAKD och ni hittar länkar till dom längre ned eller på min instastory (lovisaw20 ger er 20 % rabatt)

Jag hann knappt blinka innan klockan var 14:00, orkade absolut inte springa iväg och köpa lunch så det blev ett ihop plock av grejer på kontoret.. Gröt + knäckemackor och rödbetshummus. Lush Life ey? Men jag kan återigen rekommendera Sevans olika röror. Det är verkligen mitt favorit snacks. Måste köpa hem lite mer

Jobbade på till strax efter 5, då hoppade jag på cykeln (stryk det haha... finns det någon som renoverar cyklar billigt runt Vasastan? mitt styre och sadel sitter väldigt löst..) så jag gick helt enkelt till Vass där vi blev upphämtade av taxibilar som skulle ta oss ut till Djurgården. Tur att vi fick ett paraply med oss från frukosten på morgonen då det såklart började regna.

Det var nämligen så att vi hade blivit bjuda på middag ute på Rosendalsträdgård tillsammans med KORA (Miranda Kerr's hudvårdsmärke)

Jag fick sitta bredvid och gosa med min favvo Anna <3

Alla Mirandas produkter är organiska och vi fick hem några att testa. Jag ska ge mig på facial oil och även ett "eye stick" som är en liknande olja men som man använder under ögonen.

Under middagen tog vi igen allt gossip för dom senaste veckorna och så körde vi även en skype session med Miranda Kerr. Hon skulle ha varit på plats men är ju höggravid så hon har inte fått flyga.

Måste bara säga att vissa events är så bra uppstyrda kan iförsig vara att jag var på riktigt bra humör men stället, människorna.. ja allt gjorde mig lycklig. Det var som en liten tjejmiddag.

Otippat att jag och Hanna skulle råka matcha... vet inte hur många gånger det hänt, sist var nog värst haha... då hade vi likadana kläder från topp - tå bara att min väska var beige och Hannas svart. Det såg ut som vi ringt varandra flera veckor och planerat outfits... Jaja, Stort tack VASS och KORA för det här otroligt mysiga eventet <3

Nu ska jag möta upp bästis för en fotografering hos Gina Tricot

Gillar

Kommentarer

Idaismyname
Idaismyname,
Älskar den röda kappan, så himla snygg! <3
nouw.com/idaismyname
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Åå vill också vara där 😉
nouw.com/josephinejuninger
Emelie JS,
Sannaslillavarld
Sannaslillavarld,
Läsare
,
Haraej gjort större renoveringar men lämnat in min cykel på cykelbjörck på odengatan (typ nära korsningen sveavägen/odengatan) snabb service och ej varit dyrt
lovisawallin
lovisawallin ,
tack för tipset!! får cykla förbi där 😊 Är ingen större renovering på min heller utan mest skruva åt lite här och där haha men är så dålig på sånt!
nouw.com/lovisawallin