Min torsdag i bilder

God morgon höll jag på skriva tills jag såg att klockan var halv 4 haha. Jsg har hunnit träna, ätit frulle och sen röjt på tomten. Nu har vi precis ätit lite rester till lunch och kollar film. Men ska snart sätta igång och städa snart och tvätta klart. Tänkte medan visa er lite bilder från min torsdag men fotade inte så mycket märkte jag nu så blev mer en ”vad jag äter på en dag”

Jag började iallafall dagen med att möta upp Hanna för en frukost på Berns. Hon hade ju varit borta så vi hade en del att ta igen ;) hon var väldigt saknad! Gullungen hade också med sig julklappar till mig, ser ni kepsen jag har på vänstra bilden, önskat mig en sån länge!

Efter att vi egentligen skulle ha jobbat till 13:00 men bara snackat skit tog vi oss till gymmet! Vi var så jäkla osugna, tänkte liksom Äch de är typ fortfarande jul och snart nytt år osv. Men mådde så mycket bättre efter vi var klara. Körde först 20 min på bandet och sen ett cirkelpass på 21 min

Hur mycket dör man inte för Hannas puff? Den är ifrån Vasahem

Efter någon timme på gymmet så åkte vi hem till Hanna för att fortsätta mysa och käka en sen lunch. Blev som vanligt frukost till lunch haha. Om jag fick bestämma skulle jag äta frukost varje måltid. Favoriten är nog avomackor med bananpankakor

Oj va ocharmig bild haha men efter några timmars jobb mötte jag upp B, vi köpte lite indiskt och sen fortsatte jag jobba ;)

Kommit på varför jag varit så konstig på senaste också, jag har ju bytt p-piller för typ 3 månader sen och jag tror verkligen dom påverkat mig negativt. Asså jag blir arg för ingenting, gråter till Mulan (okej gråter ofta men fan inte till Mulan haha).. har ni varit med om att ni blivit påverkade av era p-piller? Är trött på att typ känna mig konstant arg


Nej nu ska jag ta tag i tvätten och att städa, känner verkligen att vi behöver en städerska hit, typ ASAP

Gillar

Kommentarer

E,
Jaaaa omg!!! Mina p-piller förstörde så himla mycket för mig pga vart konstant arg och gråtig och bara fett irriterande att vara med. Typ allt var ett problem för mig bara för att jag var så sjukt emotionell och alldeles upp och ner hela tiden pga hormonerna. Det bäääästa jag gjorde i hela världen var att börja med p-plåster! Här i uk finns det ett märke som heter evra tror jag som jag använder, och jag behöver alltså byta plåstret (har den på insidan utav övre armen så synns knappt) en gång i veckan i tre veckor, sen har man en vecka paus för mens. Mitt humör och bara typ viljan att leva haha blev såååå mycket bättre utav det! Nä men du vet när man är typ jätte emotional for no reason, och man gråter och är jobbig fast man vet att det är utan anledning och man tycker bara att man själv är jobbig men inte kan sluta. Det har slutat helt sen jag gick bort från p-piller, fyfan skulle aldrig våga igen för mådde så himlahimla dåligt ett tag där pga kände att jag var en så jobbig människa då jag inte hade kontroll över mitt egna humör. Anyways, rekommenderar till hundra procent att testa p-plåster!!! Glömmer aldrig byta dem heller och får aldrig blödningar mellan mens som jag brukade med p-piller.
emmem.com
lovisawallin
lovisawallin ,
Åh tack för tipset!! Ska nu testa Natural Cycles och se hur det fungerar för mig, så peppad på ett hormonfritt preventivmedel, tycker nästan det är sjukt att det inte finns fler alternativ till det!! Kul att du hittade något som fungerar, ska absolut lägga det på minnet 😊
nouw.com/lovisawallin
bellaskoog
bellaskoog,
Men vilka är det du har? Typ alla utav dom mest "populära" p-pillren tycks alla få biverkningar av, som typ humörsvängningar och vätskeansamlingar (det folk tror är viktuppgång men oftast bara är vätska i vävnaderna). Yasmine och Rosal har jag ärligt talat aldrig hört någon få biverkningar av, den sista tar jag och har aldrig haft några problem. Ett tips bara!
nouw.com/bellaskoog
lovisawallin
lovisawallin ,
Jag tar Yasmine vilket är så konstigt, det ska ju liksom inte vara lika mycket hormoner i det menmen, jag ska testa helt utan nu (köra natural cycles) och se. Hoppas verkligen att det är p-pillrena för annars har jag bara blivit en bitch hahah... kram!
nouw.com/lovisawallin
moasimborn
moasimborn,
Mina första piller jag fick gjorde mig heeeelt deppig ! Sedan bytte jag och det blev bra igen. Nu har jag däremot Hormon-spiral då jag är så glömsk. Bortsett från att jag haft blödningar i 4 månader så fungerar det skit bra hehehe. Börjar äntligen försvinna tack och lov.
nouw.com/moasimborn
elinholmstedt
elinholmstedt,
Har haft problem med alla p-piller så har p-ring nu istället, lite hormoner och inga biverkningar! Rekommenderar.
nouw.com/elinholmstedt