Min vecka genom mobilen

Jag har ju helt glömt att visa bilderna från sista dagen på FW. Känns lite utspelat nu men var tvungen att lägga upp denna, hur fint är det inte inne i spegelsalen på Grand?

Till vänster ser ni outfiten jag hade tredje dagen, kan länka allt sen :) // ett HÅRT träningspass, vi tränade med en PT som verkligen mördade oss. Ska lägga upp det eller vlogga ett pass, skulle ni tycka de va kul?

Hade ett möte 07:00 på fredagen. Jag köpte med mig frulle från bröd & salt. Myclet godare öns min vanliga frulle (havregrynsgröt och banan) och högra bilden har ni nog redan sett från min och Bickies myskväll?

AW med min favvo. Vill inte ens berätta vad jag gjorde den kvälllen men åkte fel till ett event vi skulle till och tappa bort mig på gröna linjen... vi missade eventet och Josse fick vänta på mig i mer än en timme haha

I fredags lyckades jag klämma in en lunch med älskade Anna <3 vi åt mitt i Sturegallerian, dom har en buffé där som var magisk!!

Photshoot med Nouw och ytterligare en bild på lilla mig från lunchen

Fika efter jobbet. När jag kollade på bilderna sen så undrade jag vafan som har mellan mina ben (inte på denna då såklart) och såg att mina byxor spruckit Hahah... asså åh så tråkigt älskade verkligen dessa byxor

Var på Lagerhouse och shoppade loss. Köpte så mycket fint! // var på en grab n’ go som en pr byrå hade för Bikbok. Fick med mig massa fint och håller tummarna att dom har en jacka som inte fanns i min storlek på plats

En lugn fredag blev allt annat än lugn. Men Fyfan va kul vi hade. Särskilt jag och B som hade någon slags efterfest själva på Statoil påvägen hem haha

Vilket ledde till att vi åt den här brunchen på lördag. SATAN så gott det är med äggröra och fetaost. Har sagt det en gång men säger det igen bästa kombon! 

Sen bestod resten av dagen av att packa, jobba och åka hem till mamma och pappa. Senare på kvällen kom Hanna och CO. vi åt godis och pratade om spökhistorier. Det var typ hela min vecka :) nu har jag, Elin, Moa och Hanna kommit fram till Åre. Vi ska åka direkt och fixa med skidor och sen blir det nog en afterski :)

Gillar

Kommentarer

miamariapetersson
miamariapetersson,

Ge mig alla dina kläder tack. 😊

nouw.com/miamariapetersson
LindaLinnros
LindaLinnros,

vilka härliga bilder! 😊

nouw.com/lindalinnros
Bigcitygirl
Bigcitygirl,

Du är så vacker!!!

nouw.com/bigcitygirl
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Härliga bilder!!
nouw.com/ebbalowenberg
Rebeccass
Rebeccass,
vart är de rosa byxorna ifrån? Såå fina!!
nouw.com/rebeccass
lovisawallin
lovisawallin ,
Chiquelle 😊
nouw.com/lovisawallin
Juliatengwall
Juliatengwall,
härliga bilder 😍
nouw.com/juliatengwall
AmandaKermoury
AmandaKermoury,

älskar bilderna!💗

nouw.com/amandakermoury