Min vecka i bilder - ska vi köpa hund? hitta drömbyxorna och mina lördagsplaner

Min måndag började rätt segt. Jobbet var igång 110% och jag hann inte äta på hela dagen. Mellan möten satt jag och kollade vilken ras jag och B ska köpa. Jag vill ha en King Charles Spaniel men B tycker det är en tanthund, snälla säg att ni inte håller med??

Jag är besatt av min jacka från Bikbok. Den är perfekt när man egentligen bara vill ha på sig något snyggt men skönt, ni hittar den här(adlink) // Tjejkväll med tjejerna (såklart haha). Vi beställer alltid Thai och gossipar. Avslutade med att kolla på första Fifty Shades of grey. Sätter på andra nu medan jag skriver det här inlägget haha. Jag älskar dom här filmerna.

Min tisdag morgon började med frukost på Pom&Flora med Jennifer. Vi lärde känna varandra när hon jobbade på Nelly men har nu börjat på ett företag som heter Revrelation som jag också jobbar med så jag blev såklart super glad att höra det, så mysigt att jobba men människor man tycker om!

Alla hjärtansdag kom, vi brukar egentligen faktiskt inte fira alls, lika som vi aldrig firar årsdagar. Vissa tycker det är tråkigt men istället överraskar vi varandra på dagar utan någon press. Men vi såg iallafall till att äta frukost ihop. Croissanter med avokado och te i våra nya muggar från Jotex.

Kvällen dock blev VÄLDIGT mysig. Hanna och Dani bjöd in till alla hjärtans dag middag med både par och singlar. Väldigt mysigt och vi hade så kul. Vill bjuda över exakt samma gäng snart igen

Vi beställde mat från Foodora, Beirut Café och ja ni ser ju. Det var länge sen jag åt på Beirut men det var gott som vanligt!

Torsdag kom och jag var lite trött från gårdagen men mötte ändå upp bönan ovan för att fota. Ni kanske liksom inte märker det men jag och Josse träffas ju liksom varje dag för att fota. Så även om det inte syns här hänger vi en hel del. Vore mysigt dock att göra något som inte är jobb snart, kan vi boka in det babe?

Fredag och härliga tjejerna på Lindex bjöd in till Lunch med Josse, Elin och Ellinor. Satan va mysigt vi hade och hjälp va mycket snyggt som kommer ut i sommar. Utom det hängde vi i deras pantsbar. Det är korrekt, dom menar att du ska hitta din favoritmodell på jeans och aldrig behöva prova olika modeller igen. Min favorit heter Lykke och såfort jag får hem byxorna ska ni få se dom på. Dom är typ det snyggaste jag sett.

Såhär såg jag ut, outfit kommer sen!

Klänning -klick (adlink)

Igår kväll vankades det födelsedagsmiddag. Fina Malin som ni nog inte sett här på bloggen men som jag känt sen forever. Vi båda gick i högstadiet ihop och var bästisar i början på gymnasiet <3 Hon hade iallafall fyllt år så vi firade henne. Dock var jag och B hemma vid vid halv 1 då vi båda hade mycket jobb idag. Sen håller ju byggarbetarna på i vårat sovrum så vi tvingades gå upp 7- imorse haha

Såhär trott ser man ut då men så mysigt att vakna och att solen bara 30 minuter efter går ut.

vi gjorde en riktig mysfrukost med rostade mackor, kaffe, te och juice. Jag myser runt i mina nya UGG tofflor jag fick hem igår. Tack bästa Zapgroup och UGG!

SÅ det var min vecka och lite av lördagen! Idag jobbar jag på förmiddagen men vid halv 6 kommer Josse och Elin samt några tjejer som ska fixa oss för en drink ikväll! Ska bli lyxigt att få bli fixad och särskilt för att dom kommer hit så slipper vi åka så långt.

Gillar

Kommentarer

kristinalicerika
kristinalicerika,
Ååh håller med dig till 100 % om en cavalier king Charles spaniel!! Har hört så mycket bra om den rasen o att den ska va såå mysig och social!! 😍😍
nouw.com/kristinalicerika
Elsa
,
ååå älskar dalmatiner, hejaheja B