Mina drömbilar

hur snygg är inte Josse på bilden till vänster, helt galet.

Foto: Amanda Gylling, hon bloggar också på devote och ni hittar hennes blogg HÄR. Hon fotar massvis med roliga människor såsom ex. Janni, Lisa Ohlsson, Michaela Wissen osv. Värt att spana in!

Jag har alltid gillat stora bilar eller sportiga bilar. Kan vara för att min kära pappa typ bytt bilar lika ofta som kalsonger haha, nejmen han älskar nya bilar och vill ständigt uppdatera vilket har gjort att jag nästan har orimliga krav på bilar nu när jag väl vill köpa min egna. Drömmen är väl att ha två, tänkte att ni kunde tycka det var kul att se mina favoritbilar, scrolla ned isåfall.

1. Mercedes SLS, fast i vitt
2. G-Wagen, återigen en Mercedes
4.Lara Craft Defender Tomb Raider
5. En vanlig Range Rover Vogue
6. Bentley Continental GT, älskar insidan och så ser den väldigt lyxig ut
7. Sen har jag ju fått världens dille på motorcyklar,tyckte inte alls om det förut men nu vill jag ha en. Den här är ju helt underbart snygg, En enkel Harley-Davidson Fatboy

Pappa har haft 2 av mina drömbilar (köpt dom varje gång efter jag sagt att det är min drömbil typ haha) En av gångerna fick han frågan av Gröna Lund om han ville köra Flo-Rida med bilen och jag tvingade honom att säga ja då vi fick biljetter att sitta längst fram haha och kolla, just då älskade man ju Flo-Rida och jag och min kompis Malin satt och skrek haha. Jaja nog babblat, nu väntar lite jobb och så innan jag ska träffa Louise för att gå på ett event :)

Gillar

Kommentarer