Mina favoritfrukostar

Okej hörni, ni ville ju ha lite mer recept och då måste jag bara tipsa er om mina favoriter till frukosten. På veckodagar äter jag ju nästan alltid gröt (kokar den i havremjölk, mosar i en banan och sen massa kanel och kardemumma) men på helger vill jag ibland lyxa till det även om jag vill äta något mer hälsosamt än typ fattigariddare osv.
Så tips 1 är en äggröra som är så god så man tuppar av. Allt du behöver är ägg,fetaost och eventuellt pesto. Jag tycker det fungerar nästan bättre utan pesto men ibland vill man spexa till det.

Tips numero 2. en drömkombination!! Det är chiakakor (typ som riskakor) med massa Philadelphia och färsk basilika
annars brukar vi alltid rosa rågbröd med philly och mosad avokado med massa tabasco, citron och salt (lovar er att det är hur gott som helst särskilt om man rostar rågbröden)

Tips 3, och mitt sista är (bra om ni inte hunnit äta några semlor) semmel smoothie. Hanna lärde mig göra den och dom enda ingredienserna du behöver är en fryst banan, havregryn, mandelmjölk,vaniljpulver,kardemumma,kanel, havssalt och lite honung. You're welcome

Hur sjukt btw att det redan är torsdag? Har massa inbokat idag, blandannat möten, roliga och tråkiga :P sen ikväll ska jag träna på Barrys bootcamp. Var ju mer än 2 veckor sen jag tränade så jag LÄNGTAR till att svettas lite.

Vi hörs sen, P&K

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,

Så gott och vilken engagemang i det, önskar jag hade den tiden

nouw.com/sweetwords
Viktorhognas,

Så gott! 😃 åh!

nouw.com/viktorhognas
Dani
,
Var är överkastet ifrån? 😍
lovisawallin
lovisawallin ,