Mina nyttiga favoritrecept genom tiderna

Bananbröd

Jag har känt mig så oinspirerad gällande mat på senaste.Bryr mig knappt om vad jag äter bara jag får i mig energi vilket är lite tråkigt då jag var så himla mer noga om vad jag fick i mig förut så jag gick tillbaka till arkivet och fick tillbaka lite inspiration, hur orkade jag förutär det enda jag kan tänka på? Men nu vill jag börja med mer smoothies, nyttigasnacks och härliga sallader till middag. Nu när man ätit en macka till frukost,två lussebullar till lunch och mer än 10 pepparkakor som eftermiddags snacks så känner jag att energin försvinner, sitter ju liksom redan nu halv 4 och gäspar.. inte OK.. Så nu ska jag försöka ta tag i det där, så kan jag ju lägga ut lite fler recept också om ni tycker det är kul?


Nu, jobba klart innan jag ska hem, ikväll väntar bio med hjärtat. Vi ska nog se Solsidan filmen, har inte så höga förväntningar med tanke på att trailern är rätt dålig men hoppas såklart den kommer vara bra!

och juste, jag väljer en vinnare idag vid 20:00, gällande jackan! tror dock inte jag kommer berätta vem vinnaren är förrän jag skickat jackan, så det blir en liten överraskning :)

P&K


Gillar

Kommentarer

Emma
,
Håller tummarna gällande jackan 😃
Och så goda chokladbollarna såg ut!
MilanaLeiman
MilanaLeiman,
åh det låter och ser super gott ut! 😍
nouw.com/milanaleiman
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Allt ser super gott ut 😊 Hoppas att filmen är grymt bra, ska själv se den snart och de jag kompisar jag har säger att den är bra i varje fall 😊 så hoppas!
nouw.com/chaniquekarlsson
maudannlizette
maudannlizette,
åh, det både ser och låter super gott alltihopp 😍
nouw.com/maudannlizette
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
åh så mycket gott!!
nouw.com/ebbalowenberg