Mina inredningsfavoriter + vår nya bokhylla

inlägget innehåller reklamlänkar

Jag får ofta frågan vad vi har för lampor hemma. Jag håller med att det är svinsvårt att hitta snygga lampor men jag har två favoritmärken som ligger mig varmt om hjärtat och det är Ataljé Lyktan och FLOS. Två riktigt bra märken som båda har min stil, väldigt industriellt och enkelt. alla våra lampor i huset som sitter i skenor är från Ateljé Lyktan och ni hittar dom ovan

1 - klick / 2 - klick/ 3 - klick

Mina favoriter från Flos. Nu har vi den till vänster hemma då den passar bäst men nästa gång vi kör på mer mässing så vill jag ha lamporna till höger. Den i mitten är ju sjukt fin som soff- eller sänglampa.

rosa puff - klick / Vit puff - klick / Vit puff - klick / Knall rosa puff - klick

När det kommer till Puffar så är ju ex. min från Beleco där du båda kan hyra och köpa. Spana in deras hemsida här (klick) . Om du är ute efter billigare men fortfarande med en lyxig känsla tycker jag lätt Jotex har finast puffar.

1 - klick / 2 - klick / 3- klick/ 4 - klick

1 - klick / 2 - klick / 3 - klick/ 4 - klick

VI är ju alldeles snart klara med våran bokhylla, längtar till att fylla den med coffee books, ljusstakar och annat. Hittade lite inspiration ovan. Jag älskar att klicka mig in hos Royaldesign, ellos eller Jotex för inredningsdetaljer

Appropå bokhyllan, såhär ser den ut just nu. visst blir den fin? Nu ska vi dit med luckor sen måla den i samma färg som vi har på balkarna i taket.

Nu ska jag smita iväg på event med Josse, jag hoppas ni tycker såna här inlägg är roliga att läsa. och det kommer en till housetour när vi är helt klara. Nu är ju typ hela övervåningen klar.

Gillar

Kommentarer

StyleJournal
StyleJournal,
Emelie JS,
Ja gillar sådana här inlägg, bra inspiration!! <3
www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Alan,
Textkonsult (:
www.academictext.se