Mina senaste dagar

Jag hade nog en av mina bättre dagar denna torsdag. Kan vara för att solen äntligen kikade fram, för mitt underbara sällskap eller för att Todd idag sprang in och lekte på förskolan och sket helt i att säga hejdå(?). Det har ju varit lite gråtit dom andra gångerna.

Jag började iallafall torsdag morgonen med att åka till Lillebrors bageri för frukostdejt med @moamattsson och Lovis. Eller ja frukostdejt, vi tog varsin bulle och semla men SNÄLLA det var så gott. Deras bullar är utan tvekan dom absolut godaste jag någonsin ätit (ÖVERDRIVER INTE).

Allt det jag har på mig är typ slutsålt men Tröja - Zara / Jacka - Loavies / Byxor - Bubbleroom / Skor - här (reklamlänk)

Väskan finns dock kvar och den hittar ni Här

Efter det satte vi oss i sturegallerian + Hanna som anslöt sig. Väldigt produktivdag!

Drog på ett möte med god sallad från Holy Greens. MUMS va gott det var. Sen tillbaka till sturegallerian för jobb fram till 17. B hämtade T från förskolan vilket var skönt då jag inte hade någon tid att passa. Oftast är det jag som hämtar då jag har "lättare" att bli klar vid just tre-tiden för att sen jobba klart på kvällarna medan B ofta har möten.

Vid 17 tog jag bilen till Ebba för middag och mys. Vi beställde pizza från Foodora! Första gången jag testar Meno male och snälla va gott!!!

Och så kommer vi till min fredag som var väldigt hektiskt. Jag skulle spela in vlogg samarbete, ett till IG story och sen skulle även Ebba komma och filma en grej för ett företag hon jobbar för nu. Men jag hann minsann äta pannkakor till frukost (dessutom för 4 personer haha, vafan har hänt med min magsäck?)

Vad har ni på era pannkakor btw? Jag älskar ju smör och socker <3 ibland lite hallonsylt

Efter allt jobb hemma åkte jag för att luncha med ett härligt gäng på Diplomat. Dock blev allt lite försenat så jag hann bara ta en cola innan det var dags att hämta T.

Jag var väldigt vårigt klädd eftersom det faktiskt kändes som april och första vårdagen!!

Efter hämtning så busade jag hemma med T till läggning. Vid 8-tiden kom B hem med... Pizza haha. Vi tar alltid 3 pizzor även om vi bara är två.

Lördagar = pannkakor i sängen! eller nja skulle väl inte säga i sängen men jag tog upp dom för att muta ner B som låg och sov. Min nya craving är nog verkligen pannkakor. Det är så jäkla gott

Såfort vi ätit (B skulle iväg och fixa med lite båtar) så frågade jag på min nära vänner på Instagram vilka som ville följa med till skansen och detta gäng svarade snabbt ja. (B's mamma och systrar)

Alltså lyckan i hans ögon! Vi struntade faktiskt i vagn också och han var så duktig. Knattade omkring utan att klaga i två timmar.

Efter en nap hemma så gjorde vi oss i ordning för middag hos B's föräldrar. Blev sushi och pizza haha men var så hungrig så glömde fota av maten såklart. Men ni klarar er nog med tanke på hur mycket pizzabilder jag redan bjussat på.

busade väldigt mycket med T. hur mycket kärlek kan det finnas i en sån liten människa :( ÄLSKAR HONOM SÅ DET GÖR ONT!

Nu ni är det dags att podda. Hanna var på dejt igår och vägrade säga något så jag väntar spänt på att få höra allt i podden

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
pannkakor är gott, men det ska vara vaniljglass till 😍🙌🏼
nouw.com/starofusa
Julia
Julia,
Vad kör du för recept på pannkakorna?😊 önskar mer recept här 😘
lovisawallin
lovisawallin ,
googlade bara pannkaksrecept tror det var icas eller något haha 😊
nouw.com/lovisawallin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229