mina sommarplaner 2018

inlägget är i samarbete med booking.com

Asså satan va glad man blir av solen, insåg imorse när jag kollade instastories (dom flesta på mitt feed är just nu utomlands) att det var senast i November när jag var i NY som jag reste (om man inte räknar Gdansk). Så är sjukt taggad på den här sommaren. Har redan lite planer för sommaren som jag tänkte dela med mig av men innan det vill jag bara säga till er att om ni är sugna på att boka eran utomlandsresa, gör det via Booking.com (klick) så får ni 250 kr tillbaka.

Vi kommer ju främst mestadels i början på sommaren hänga en massa på landet och åka till Bullandö för deras glass. Det är verkligen min favoritglass haha, längtar redan efter den

Sen i början på juli bär det av till Båstad och Summeron! sjukt taggad. Åker med töserna ovan och Molly.

Sen ska jag även åka till Portugal med några tjejkompisar, tanken är även att jag ska bila med B i Italien. Sen började även Hanna och Anna prata om Palma. Om vi kan låna någons hus där vill jag åka dit några dagar också. Något vi inte får glömma är att jag fyller 25 år, 28 juni!! Något som jag vill fira stort, förmodligen med en resa till Paris eller så. Orkar nämligen inte styra någon stor fest. Jag gör liksom alltid det och det är mer jobb bakom än vad man tror och det slutar ofta med att jag inte är den som Så denna födelsedag vill jag bara slappa.

Så, när ni bokar era kommande sommarresor via booking.com, glöm inte klicka in er här så får ni 250 tillbaka på erat köp.

Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs senare med en liten outfit bild

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Så härlig den långa och rosa klänningen ser ut att vara! 😊
nouw.com/gcamillas
lovisawallin
lovisawallin ,
den är så fin!!
nouw.com/lovisawallin
mariellelindahl
mariellelindahl,
Men hur snygg är inte du! :O
nouw.com/mariellelindahl
lovisawallin
lovisawallin ,
tack fina du<3
nouw.com/lovisawallin
Linneastridh
Linneastridh,
vart är den långa kimonon från på första bilden? sååå fin 🌸
nouw.com/linneastridh
lovisawallin
lovisawallin ,
Nelly 😊 Silkes klänning egentligen men använder den som kimmono
nouw.com/lovisawallin
idanyman
idanyman,
Låter så härligt med alla resor!!
nouw.com/idanyman
isabelw
isabelw,
Låter som en perfekt sommar med lite allt möjligt 😃 Apropå god glass haha, du borde VERKLIGEN äta glassen i Visby från Glassmagasinet! MAGISK
nouw.com/isabelw