mitt hår före/efter

I tisdags lyckades bästa Styleport klämma in en tid till mig, det var tre månader sen jag var där sist så det var verkligen dags. Utväxten var där, håret hade fått en gul ton och jag diggade inte längden.

Så skönt att alltid gå till samma ställe, jag känner mig som hemma på Styleport. Älskar att prata med att frisörer och Pelle som kommer förbi då och då som har själva stället.

Jag hade iallafall tänkt ha lite egen tid och läsa en tidning, koppla av osv. men blev istället massa jobb. Hela den här veckan har varit galen. Sitter ju just nu och jobbar och har gjort det sedan någon timme tillbaka för att hinna med hela dagens to do list. Har ju skippat kaffet nu efter jag fick beskedet om mitt extremt dåliga järnvärde (samt att jag tror inte det är super bra för barnet även om man håller sig under 300 ml) men idag måste jag nog göra ett undantag.

Efter Jenny som hjälpte mig kämpat i mer än 3,5 timmar så har ni resultatet! ovan! Jag har fått lite tjockare hår sen jag blev gravid hehe så vet inte hur mycket folieslingor hon behövde göra, kändes som dubbelt så många haha stackaren. Men HUR fett blev det inte?? ÄLSKAR längden och den kalla tonen (nu ser det inte så kallt ut på bild p.g.a. ljuset men irl är det väldigt kallt)

Iiih är så nöjd, att vara fin i håret är verkligen A och O. Jag brukar ju inte sminka mig på veckodagar utan enbart köra ett par solglasögon, en snygg outfit och vara snygg i håret, är man inte det så är det inte alls lika roligt att fota.

och juste! Ni är så många som undrar hur jag stylear mitt hår, Styleport gör ju det absolut bäst så vi tänkte sätta ihop en video till er, kul va? Ska bara se till att hitta en tid men tror vi ska kunna lösa det!

Nej nu måste jag fortsätta, har som sagt 1000000000 grejer att göra idag. Det jag älskar med mig själv att jag är så effektiv så i'm gonna make it happen :)

Gillar

Kommentarer