mitt nyår 2017/2018

Jag hade ett så perfekt nyår. Tror det hade lite att göra med att jag hade 0 förväntningar. Jag startade dagen med att ta med B till frissan, det var dags för honom att klippa sig (eller rättare sagt: han skulle gjort det för 2 månader sen). Sen begav jag mig till gymmet för 2017's sista träningspass. Efter det mötte jag och B upp Hanna, vi köpte lunch som dom sedan lagade medan jag stod i duschen. Sen åt vi medan vi drack lite bubbel. URmysigt

Vi gjorde redo en sminkstation vid matbordet och satt där sminkade oss och sippade bubbel i typ 3 timmar. Life eller hur haha, minns inte sist jag kunde sminka mig så i lugn och ro.

före/efter (som om jag måste skriva ut det hahah)

Gillar att Hanna ändå är söt och brun osminkad (till mitt försvar har hon varit utomlands) jag å andra sidan, nä det där är inte OK måste åka utomlands ASAP. Tur att jag och B sitter och kollar på lite resor just nu.

Vi tog såklart en massa bilder innan vi skulle ge oss av. Ändå skönt att jag har en pojkvän som orkar med mig. Jag önskar ju också flertal tillfällen att jag bara kunde släppa bloggen och instagram och njuta men det är ju faktiskt kul att ha bilder att kolla tillbaka på sen.

Jaja vid 5-tiden åkte vi till destination 1. Vi tjejer skulle dricka lite drinkar med varann på eget håll medan killarna fixade mat osv. Väldigt trevlig att starta kvällen så. Sen anslöt vi oss till killarna som gjort så fint och lagat riktigt god mat! Spänningen var i luften redan då ;)

Middagen blev riktig stökig när vårt grannbord drog fram isfacklorna, vi ville inte vara sämre så vi drog fram ett helt paket tomtebloss (inte lika bra idé när man är inomhus haha)

Vi dansade på och åt allt möjligt innan det var dags för att fira 12-slaget, i lagom tid tills dess kom Lollo B så vi fick alla fira in 12-slaget ihop. Det var så mysigt att stå därute på  terassen (tur att det var tak annars hade vi blivit blöta) och ta in ögonblicket så när alla gick in stod jag och Hanna kvar en stund och kollade på alla som fortfarande smällde raketer

Sen dansade vi till sent innan jag och B tog en taxi hem och allt kändes bara sådär pirrigt bra. Jag tror en viktig grej i vårat förhållande är att vi faktiskt är stolta över varann och vad vi uppnår. Varenda gång jag pratar om B märker jag att jag höjer honom till himmelen bara för att jag själv anser att han är så underbar och driven

Vi bestämde redan några dagar innan att vi inte ville ligga hemma och sova hela nyårsdagen så därför bokade vi in en sen lunch på hofen. Det var jag, B, Hanna och Dani som precis kommit hem från Maldiverna som skulle käka med spontant fick vi urtrevligt sällskap från Alexander

Vi satt flera timmar och gick igenom det mesta av Hannas dejting liv (vanligt samtalsämne haha) innan vi begav oss till Riche för att äta deras Gino. Där satt vi ytterligare några timmar. Det är ju sen gammalt att Hanna och B klickade men blev verkligen så glad när även han och Dani klickade snabbt. Viktigt att ens pojkvän faktiskt går ihop med ens vänner.

Det var nog hela mitt nyår, hoppas ni hade det lika bra som jag <3 Jag tror verkligen 2018 kommer bli grymt, känns som vad som helst kan hända men typ på ett bra sätt, vi får se helt enkelt!

Nu, sötpotatis i ugn med fetaost. Superenkelt men väldigt gott!

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
Mmmm sötpotatis <3
nouw.com/moasimborn
Elli,
Vilken mysig kväll! Gott Nytt År!
www.devote.se/avelda
ineees
ineees,
Härligt det låter! Underbara bilder också<3
nouw.com/ineees
Kajsa
,
Alltså din glittriga klänning!! Vilken storlek har du i din?
lovisawallin
lovisawallin ,
storlek 38, länkat den i ett inlägg nyss 😊
nouw.com/lovisawallin