Mitt träningspass

träning

Hej finisar, den här dagen har bjussat på 2 events (frulle med Garnier, så pepp på att testa deras nya ekologiska produkter + Ikoo med vass PR). Riktigt mysig dag måste jag säga.
Vid halv 1 hämtade B Todd så jag kunde åka till gymmet.

Har ju inte sprungit sen typ jag var gravid vecka 25 men skulle nu test springa. Mitt mål var att springa i 20 min vilket jag klarade riktigt bra enligt mig själv. Sprang på 12.0-12.3 i 20 min. (Mitt rekord är att springa 5 km på 20:20 nu klarade jag 4 km på 20:34, helt okej för att ha pausat i ett halv år)

Sen gjorde jag 25x4 halva sit ups och 25x4 squats
Ett rätt snabbt och lugnt pass men var skönt att börja i lagom tempo. Nu är jag riktigt taggad på passet imorgon som Moa håller, de ska vara grit inspirerat vilket är ett av mina favvo pass

Alltså btw, min rumpa här HELT försvunnit? Wtf.. den var ju inte direkt stor innan men nu är den ju heelt jäkla platt? Blir att träna den som aldrig förr.

Ps. Mina träningskläder fick jag hem ifrån AIM, fick även matchande till Todd?? Hur gulligt, längtar till vi kan typ skoj träna ihop.

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Precis samma med rumpan här haha! Jag har hört att det är för att man under graviditeten ändrar hållning och blir framtung, skiftar vikt från rumpan. Man aktiverar inte de stora sätesmusklerna alls de sista månaderna om man inte aktivt tränar dem genom långa kliv och squats och så.
När jag vägde mig för ett tag sedan såg jag att jag vägde mindre än innan graviditet och trodde jag hade blivit supersmal? Så jag tog mina mått och märkte att midjemåttet, bystmåttet och måttet över magen var exakt samma som innan barn, men rumpmåttet var 10 (!!!!) cm mindre???? Antagligen är det bara muskelmassa i rumpan som förtvinat och det är därför jag väger mindre haha.
www.blomm.vimedbarn.se
lovisawallin
lovisawallin,
hahahah nej men omg, skönt dock att inte vara ensam om att förlora rumpan haha, du får hojta till om du hittar en bra rumpövning
nouw.com/lovisawallin
Anna Laaksonen
Anna Laaksonen,
Hej! sååå grym, rumpan försvinner typ snabbare än man hinner sätta sig ner😂 jag måste Be dig om att titta mitt DM till dig på insta, jag heter annalaaksonen18 där. Jag behöver hjälp och har skrivit till en del men ingen går in och läser så jag försöker få dig att läsa det på alla sätt som går då det är akut. ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229