mom pants

outfits 2020

gravid kostymbyxor (jag har S) - här (klick) / Blazer - här (klick) / Solisar - Corlin / skor - gamla Nelly

Söndagkväll och jag är helt slut, när vi hördes i onsdags trodde jag att jag hade blivit sjuk, i fredags vaknade jag upp och var typ helt frisk. Ingen aning om det har med att jag ätit 2 skedar rå manuka honung sen onsdagen (fortsatt med det också nu och tänkt köra det hela graviditeten) men väldigt skönt för i lördags var det fullrulle.
Jag glömmer ibland bort att jag är höggravid (snart inne i vecka 38, yay) och behövde fota två samarbeten, två content bilder, spela in ett samarbete, spela in en vlogg, spela in våran 1-års podd osv. Ja ni hör, fullspäckat schema hela helgen som tagit ut sin rätt för min kropp är helt slut nu. Jag hade tänkt börja träna imorgon men får se hur det känns, har så ont i ryggen.

Nu börjar vi iallafall närma oss BF 7 juni och jag har bokat om ansiktsbehandling, massage, frans- och brynfärg, mani och pedi osv. nästa vecka! Längtar till att bli lite fin, känns som jag gått omkring ofräsch dom senaste veckorna, kanske inte syns på bilderna men ni ska se hur mina fötter ser ut haha


jaja nu, Robinsson!! Vi hörs imorgon

Gillar

Kommentarer

moaleidhammar
moaleidhammar,
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
förstår inte hur man kan vara höggravid och samtidigt så jäkla snygg. Ser ut som en riktig lovisa-outfit
nouw.com/majanilssonlundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229