Mondays

God morgon hörni, bilderna ovan är ifrån hotellet i Polen och solnedgången när vi flög hem. Men för att klargöra så är bilderna knappt retuscherade utan det är det perfekta ljuset från badrummet som gör att min hår ser nyfärgat ut, mina tänder är supervita och huden alldeles perfekt. Snacka om bra selfie lightning haha.

Sitter i alla fall på jobbet nu med världens huvudvärk. Var nog inte bra att flyga med min förkylning.. har i alla fall stört mycket att göra så det är bara att bita ihop. Den här helgen i Polen har i alla fall varit så jäkla härlig. Gud va vi har haft kul haha, har nog skrattat större delen av resan. Älskar att resa med B, vi är verkligen så lika vad vi vill göra när vi reser. Jaja såhär ser resten av min vecka ut

Måndag: Jobb, fira en kollega som fyllt år och kvällen avslutas sedan med att gå på en biopremiär med B, på kvällen ska ett instagram samarbete ut
Tisdag: Jobb, ett till samarbete som ska ut, mingel på Urban Escape i Gallerian och på kvällen ska vi fira den här (stora) tjejen som fyller år!
Onsdag: Ska iväg på en lunch på Urban Deli om jag inte minns fel. Kvällen ska jag spendera i källaren haha. Har ju slängt in halva min garderob där och nu ska det delas upp i olika högar. Dvs. kläder som ska till landet, utomlandskläder osv.
Tordag: Ska plåta lite samarbeten med Lisa och på kvällen ska jag käka middag med jobbet
Fredag: Ska som vanligt spendera dagen att göra klart allt jag inte hunnit under veckan, senare på kvällen ska jag äta middag med jobbet (igen) men med ett annat projekt haha. Blir dock tidigt för mig då jag fortfarande kör på att jag inte ska gå ut.

Gillar

Kommentarer