My christmas

Julafton började riktigt tidigt för mig då jag vaknade kl. 6. Men jag gick upp och fixade en julfrukost till mig och B. Dock var han lite för trött så en tugga senare somnade han om men jag klagade inte för jag fick två lussebullar :)Sen somnade jag också om och när vi båda vaknade igen ville jag ge mitt paket till honom. Vi sa att vi inte skulle köpa något eftersom vi renoverat för rätt mycket och ska åka till Thailand men jag kände för att överraska honom. Han fick alltså en MacBook pro (han blev JÄTTE glad och chockerad)Vi tog oss sen till Lydmar där vi åt en lunch och drack massa bubbel. ♥Sen åkte vi hem till mamma och pappa. Så glad att få fira jul med dom i år. Vi drack glögg, kollade Kalle Anka och bara mysteMamma hade förberett hela veckan för julen och pappa hade lagat mat i flera dagar och pappa bjöd på bland annat dubbel marinerad oxfilé som var helt galet god och hans hemmagjorda köttbullar slår nog ingen.

Fick så fina paket igår att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Bland annat en Dualit brödrost, resväska och en go PRO som kommer komma till bra användning när vi dyker i ThailandMitt nya mysiga set från BikBok som jag spenderade resten av kvällen

Vi öppnade mer paket, åt massa lussebullar och gröt innan vi somnade strax efter klockan 10 ( skyller på matkoman) även Ally total däckade som ni ser på bilden ovan.

Det var min jul i bilder, hade ni en bra jul?

Gillar

Kommentarer