my day

Jag mår äntligen bättre YAY och kunde verkligen sova i natt då jag fick en stark hostmedicin utskriven igår haha blev helt groggig av den och så råkade jag ta liite mer än vad jag skulle. Känns skönt att vara på jobbet nu trots att kroppen känns helt slut. Igår låg vi ju i sängen hela dagen, vi fick helt enkelt fira B därifrån. Han fick tårta på morgonen som jag förberett dagen innan. Det spelar ingen roll hur sjuk man är tårta ska man ha.

Till det drack vi smoothies och åt avokado. Ville ju påbörja mitt nya healthy life igår men det går ju inte när man bara ligger hemma och stjärtar sig. Tycker ni om min outfit på första bilden haha? ett par mjukisbyxor som är 1000 år gamla men dom ända jag äger och Bs tjocktröja som är så jädrans skön att jag aldrig ville ta av den.

Sen fick han öppna sitt paket som ett cykellås. En lätt ledtråd till vad han faktiskt skulle få vilket var en röd Stålhästen (likadan som jag fick av honom fast herrmodell såklart). Jag tror han blev glad och jag ser så framemot att vi ska cykla oss igenom stan haha..


Vad gör ni idag då? Jag ska jobba igen allt så kan bli sent på jobbet. Sen hoppas jag att jag är 100 % frisk imorgon då jag längtar efter mina tjejkompisar och vi har en planerad myskväll då.

Gillar

Kommentarer