Någonting jag aldrig skulle tro och lite konst

Förra veckan var jag med Louise.. behöver jag ens säga det vid det här laget? Vi har suttit ihop lite på senaste inte för att jag klagar <3 hon="" frågade="" iallafall="" om="" jag="" ville="" följa="" med="" till="">Affordable Art som håller till i Nacka och det tyckte jag lät mysigt Louise är ju lite mer konst/kultur intresserad än vad jag är haha. Vi kom iallafall fram till att det kan vara för att jag "bara" är 23 år och att det kommer med åldern haha.. Mysigt avslut på en hektisk dag.

Nu till något helt annat, man vill ju verkligen hinna med allt när det gäller jobb, blogg och fritid. Helst liksom inte tacka nej för att man redan har för mycket. Något som jag tidigare varit dålig på. Men nu behöver jag faktiskt inte vara alla till lags och känslan att säga som det är ibland att dvs. inte har tid eller inte vill är rätt skön.
Jag har btw precis kommit hem från gymmet, kom då på då att ni önskade ett inlägg om min syn på hälsa, något som jag tycker är viktigt. Ser om jag får ihop det under kvällen så det kan komma upp i veckan, i övrigt kommer det ut ett rätt roligt inlägg imorgon, nämligen hur bloggen såg ut för 1 år sen haha, dog när jag såg bilderna

Gillar

Kommentarer