Något ni inte visste om mig, en dröm och tacksam

Jag och magiskt snygga @alicestenlof igår på Hannas lanseringsevent. Ska uppdatera er om det och hur min vecka varit senare men medan tänkte jag dela med mig av tre grejer som dök upp i mitt huvud imorse

1. En riktigt ful ovana som kommit efter en näsoperation(alltså inte en skönhetsoperation, utan opererade för att försöka få mina luftvägar i näsan större då jag ofta har svårt att få luft). Operationen fungerade inte så jag gäspar väldigt ofta, inte för att jag är uttråkad utan för att det är min kroppssätt att få luft. Särskilt under träning, så imorse på yogan gäspade jag mig igenom den, instruktören måste trott jag var Såå uttråkad

2. Idag kände jag verkligen att min största dröm är att någon gång i framtiden få jobba med djur, helst hundar. Jag tror jag hade trivts så bra på ett hunddagis, eller bara någonstans man får vara nära djur hela dagarna. Kanske blir något jag gör på fritiden i framtiden, eller kanske startar ett eget hunddagis. Kan nog nämna x-antal vänner som skulle vilja göra det med mig haha who’s with me?

3. Mina vänner är bäst. Jag blir så ÖVERÖST med kärlek varje dag. Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle få det här stödet av dom under min graviditet. Blev alldeles rörd när jag låg och tänkte på hur myclet dom stärker mig. Dom har defintivt tillsammans med B och min familj gjort den här graviditeten så mycket lättare.

Igår när jag var lite låg, hade ont i huvudet osv. så blev jag verkligen så genuint glad över hur fina dom är mot mig. Vi satt och åt (kunde inte äta allt för det var tonfisk osv.) och dom smakade på bitar, gav mig det som gick att äta, det låg liksom i deras intresse och även om de låter töntigt så gör det mig så varm.

Japp, dom tre sakerna har legat och snurrat i mitt huvud idag och igår. Nu ska jag sätta igång med dagens ”sysslor” rensa garderob inför bloppis 1 september, mer om den sen!

Gillar

Kommentarer