Nakenbad och tre saker ni inte visste om mig

God morgon babes, min svullnad har äntligen lagt sig lite efter jag var hos doktorn igår. Fick utskrivet kortison, antihistamin och några starkare voltaren tabletter så imorgon borde jag se helt normal ut igen (YAAY).

Hade en sån mysig kväll med tjejerna i onsdag, mer bilder kommer sen men nu måste jag jobba en hel del. Har ingen fredagsfeeling so far vilket suger.. Eftersom jag inte har något speciellt att skriva tänkte jag att ni kan få veta tre grejer om mig som jag nog inte nämnt innan:

1. Jag får gåshud till allt och då menar jag verkligen ALLT! När det är varmt eller kallt, till dåliga filmer och till bra filmer, till hemska berättelser och så fort jag hoppar ut ur duschen. Jag får liksom gåshud av att prata om gåshud. Om B blåser i mitt vänstra öra får jag gåshud på hela vänster sida och samma sak ifall han blåser på högra, är inte det också lite konstigt?

2. Jag hade pojkvän i ett annat land när jag träffade B. Vi var bara vänner från början men intresset för min dåvarande pojkvän minskade i samma takt som det ökade för B och när jag insåg det gjorde jag slut.

3. När jag blir arg blir jag verkligen arg i typ 5 minuter, sen har jag glömt allt och orkar inte bråka längre haha. Önskar i vissa stunder att jag kunde vara lite mer långsint men oftast är det nog en rätt bra egenskap

Gillar

Kommentarer