#Nellymidsummer

Åh hade så mycket bilder från den här kvällen, men valde att inte tråka ut er med 1000 stycken så valde ut mina favoriter. Här är jag med snyggingen Douglas. Blev så glad när jag hittade honom på båten och vilken båt undrar ni då?

Vi fick alltså ett mail av Nelly för några veckor sen med ett save the date. Det stod inte mer än "vi ses på kajplats 20 17:00". Sagt och gjort (trots att kontrollfreaket i mig dog men efter några mail insåg jag att det var en hemlis så jag fick hålla ut). Mötte upp lite härliga tjejer och vi intog våra platser på båten. Vi hade ju lite tur med vädret men det hade gärna fått blåsa lite mindre

Det knäpptes en del bilder på båten. Jag hade på mig en fin men super gammal klänning från Nelly, dock var den lite för visande så när det blåste visade jag både rumpa och tuttar. (Hannas rosa tröj/klänning är ifrån NAKD, fick såå många frågor om den haha)

Efter ca. 1,5 timme så hoppade vi av båten och hoppade på bussar som skulle ta oss till...

Svartsjö slott! Nelly hade ordnat det så himla fint!!

Såklart hade dom fyllt ett rum med kläder och skor. Eftersom vi hitta dit först så plockade vi på oss lite för att prova

Blev en blå superhärlig klänning för mig som ni hittar här (adlink)

Jag och denna stjärna hängde en del

Jag och Anna // en glad Bea

Avslutar den perfeka kvällen här med en suddig bild på mig och Nina haha. Vi alla dansade till den underbara solnedgången. Musiken, sällskapet och ja allt var så perfekt med den här kvällen. Tack som f** för en riktigt bra försmak på midsommar Nelly.com och alla ni härliga människor bakom!

Gillar

Kommentarer