NEW YORK GUIDE

Gud vi har ätit på så bra restauranger den här resan. Börjar med Butchers Daughter som ligger på fler ställen i New York men vi gick till den som låg i SOHO. Mysigt brunchställe med nyttig och god lunch. Jag tog deras avsmaka med en smoothie. Allt var så gott!

Vi hann även med en snabbis till brunchstället Epistrophy. Lite retrocoolt stället med svin goda ricotta pannkakor, burrats och bananbröd (slukade det på mindre än 3 sekunder)

Ett annat ställe vi faktiskt åt lunch på (denna resa har mest bestått av frulle/brunch mat egentligen) var Oficina M1. Min pizza var inte den godaste men både Fang och Hanna tog en pasta som var super smarrig. Om ni inte går hit för maten så kan man alltid ta en snabb drink då deras bar verkligen är i NY anda.

Retro Nolita - Vi hann aldrig äta här även om vi bokat bord men skulle absolut gått ditt om vi hunnit. Det är ett super sött och helt rosa café

While we we're young NYC - Okej det här stället kanske man blev lite besviken på, vi hade skyhöga förväntningar men det var väldigt litet och fullt men inredningen och maten var god. Vi betalade väl kanske 400 kr för varsin rätt och vatten vilket typ ändå inte är så dyrt. När ni väl är i området passa på att kanske ta en kaffe någonstans för det var verkligen mysigt. Dock hade jag för ont i fötterna efter världens mest obekväma klackar så vi fick ta en taxi hem.

La Esquina - en restaurang vi aldrig hann äta på med fotade utanför. Hannas favorit restaurang i New York. Dom har både restaurang och ett "kiosk" där man kan beställa mat on the go. Men det viktiga är iallafall att gå ner till restaurangen (så det vi fotat ovan är alltså inte själva restaurangen)

Le Pain quotidien . Perfekt ställe för en god frulle när man liksom inte orkar ta sig någonstans. Finns på många ställen och dom har god mat. Både jag och Hanna tog varsin Avo-macka, gröt och gurkmeja latte och allt var super gott.

Vi gick ju inte ut för att äta så mycket på kvällarna då vi var så trötta men en när vi var klara med kollektionsplåtningen firade vi med att gå till Beauty and Essex. Stört bra mat, coolt ställe och ja besök det om ni är där. Vet exempelvis att Kardashians brukar gå dit när dom besöker NY eller LA

För det bästa innan utgång gå till- Catch, Tao eller Vandal. Vi spenderade ju en hel utekväll på Tao iförsig så ni kan ju stanna på alla ställen fram till sent men super härliga ställen och miljöer

Vi bodde ju bland annat på Arlo hotel i Nomad som var så fint, se till att få ett rum med utsikt från skyskraporna. Frukost där är onödigt då det var väldigt dyrt och inte sådär super gott.

Vi passade även på att fota lite på Arlo hotel i Soho där Fang bodde. Dom hade en fet takterrass som jag kan tänka mig är najs på sommaren. Väldigt NY feeling över det hela

Sprinkles - Cupcake ATM - Ett måste när ni är i NY inte bara för att deras cupcakes och kakor var dögoda utan också för att deras ATM är det sötaste som finns ju!

breakfast at Tiffanys - pågrund av att kön till Tiffany's var över 300 meter så kunde vi äta frukosten där. Dom hade ju enbart haft öppet två dagar när vi försökte besöka stället och tänkte väl att 15 min innan skulle fungera. Efter ett tag på stan valde vi dock att åka upp bara för att kolla på restaurangen. En man som jobbade i butiken sa åt oss "imagine you're the diamond in the blue box". Jag smällde av, jag sa till Hanna att jag velat bli friad till där, det var sånt romantiskt koncept. Man skulle liksom tänka att man var i Tiffany boxen.

Gillar

Kommentarer

corneliacarlen
corneliacarlen,
Så härliga bilder!
nouw.com/corneliacarlen
WorkFit
WorkFit,
Sett fram emot detta inlägg! Superfina bilder. Hoppas ni hade det bäst! ❤️
nouw.com/workfit
lisabakkland
lisabakkland,
Superbra guide!!
nouw.com/lisabakkland
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
åh vilket bra inlägg!! man vill ju testa allt!!
nouw.com/ebbalowenberg
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så härliga bilder!
nouw.com/emellie_larsso
natalieesseen
natalieesseen,
åh så fin guide! har alltid velat åka till new york!
nouw.com/natalieesseen
modernmokosh
modernmokosh,
Så mye kule bilder!! 😊
nouw.com/modernmokosh
olivia
,
400 kr för en rätt och ett glas vatten är väl inte så dyrt... Det är väl ändå jättedyrt? Om man jämför med priser i både New York och Stockholm skulle jag vilja påstå att 400kr för en frukost/lunh är extremt äverpriserat?...